| Autor | Zpráva | ||
|---|---|---|---|
| Jany Profil * |
#1 · Zasláno: 25. 12. 2007, 09:50:14
Dobrý Boží hod vánoční,
koupil jsem si NTB Acer Aspire 5920G. Po zapnutí se spustil instalační program a kromě Win Vista jsou nyní v tomto NTB nainstalované mnohé další programy - mnoho různých demoverzí (office, northon,...) a další programy. Disk je rozdělen na dvě části (100 + 100GB). Abych pravdu řekl, nelíbí se mi, že tento systém je už od samého začátku zaplácán vším možným. K NTB nebylo dodáno žádné CD. Co myslíte - mám ten systém ihned přeinstalovat? Jak je to s mnoha potřebnými ovladači (k různým PC zařízením - webcam, bluetooth,...) nebudu je muset složitě shánět po internetu? Má nějakou výhodu rozdělení disku? Zkrátka - řešil jste někdo podobný problém, jak jste se rozhodli?, děkuji. |
||
| Jany Profil * |
#2 · Zasláno: 25. 12. 2007, 09:52:36
Ještě bych se chtěl zeptat - jak tu Vistu vlastně přeinstaluju (stáhnout z netu a opsat product key napsaný na PC?) - narážím na to ,že k NTB není žádné CD se softwarem.
|
||
| Railbot Profil |
#3 · Zasláno: 25. 12. 2007, 10:04:16
Není přeci potřeba celý OS přeinstalovat, stačí odinstalovat ostatní sw, který tam nechceš. S ovladači by neměl mít OS problém a když, tak snad třeba k něčemu jako BT máš CD, kde jsou. Rozdělení disku má samozřejmě výhodu a nechápu, že ještě dnes existuje někdo, kdo riskuje pouze jeden logický oddíl. Například pokud by bylo potřeba přeinstalovat celý OS, pak bys při formátu přišel o všechny data na disku. Ale pokud ho máš rozdělený na více logických disků, není třeba se obávat.
|
||
|
Časová prodleva: 18 let
|
|||
0