Autor Zpráva
Jany
Profil *
Dobrý Boží hod vánoční,
koupil jsem si NTB Acer Aspire 5920G. Po zapnutí se spustil instalační program a kromě Win Vista jsou nyní v tomto NTB nainstalované mnohé další programy - mnoho různých demoverzí (office, northon,...) a další programy. Disk je rozdělen na dvě části (100 + 100GB). Abych pravdu řekl, nelíbí se mi, že tento systém je už od samého začátku zaplácán vším možným. K NTB nebylo dodáno žádné CD. Co myslíte - mám ten systém ihned přeinstalovat? Jak je to s mnoha potřebnými ovladači (k různým PC zařízením - webcam, bluetooth,...) nebudu je muset složitě shánět po internetu? Má nějakou výhodu rozdělení disku? Zkrátka - řešil jste někdo podobný problém, jak jste se rozhodli?, děkuji.
Jany
Profil *
Ještě bych se chtěl zeptat - jak tu Vistu vlastně přeinstaluju (stáhnout z netu a opsat product key napsaný na PC?) - narážím na to ,že k NTB není žádné CD se softwarem.
Railbot
Není přeci potřeba celý OS přeinstalovat, stačí odinstalovat ostatní sw, který tam nechceš. S ovladači by neměl mít OS problém a když, tak snad třeba k něčemu jako BT máš CD, kde jsou. Rozdělení disku má samozřejmě výhodu a nechápu, že ještě dnes existuje někdo, kdo riskuje pouze jeden logický oddíl. Například pokud by bylo potřeba přeinstalovat celý OS, pak bys při formátu přišel o všechny data na disku. Ale pokud ho máš rozdělený na více logických disků, není třeba se obávat.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Zvažte, zda se neobrátit na specializované fórum, toto se zabývá především webovou problematikou.

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0