Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
senior Profil |
#1 · Zasláno: 16. 2. 2008, 21:07:52
Pekný večer,
nainštaloval som si ICQ6 a pri každom spustení mi sťahuje mnoho doplnkov do ICQ6, ktoré nechcem a nepotrebujem. Ako ICQ6 "naučiť", že tie blbosti nemá stále sťahovať? Ďakujem za každú radu. Mám OS Vista. |
||
Str4wberry Profil |
#2 · Zasláno: 16. 2. 2008, 22:38:33
Ptám se seniora:
Jaké „blbosti“ máš konkrétně namysli? |
||
senior Profil |
#3 · Zasláno: 16. 2. 2008, 22:41:55 · Upravil/a: senior
Str4wberry
Ako som už uviedol ... pri každom spustení mi sťahuje mnoho doplnkov do ICQ6, ktoré nechcem a nepotrebujem ... Sú to rúzne emotikony, ikonky atď. |
||
Časová prodleva: 11 dní
|
|||
Welis Profil |
#4 · Zasláno: 27. 2. 2008, 14:17:14
QIP,miranda apod nie to blbé icq nevim co na něm všichni vidíte sou sním jen problémy a to neuvažuju ani zatížení cpu a ram oproti jinejm klientům.
|
||
shaggy Profil |
#5 · Zasláno: 27. 2. 2008, 15:20:07
Welis
možno nechce porušovať licenčné ujednanie ;-) Možno nemá problém s cpu a ram (rovnako ako ja), doteraz som s originál icq nemal problém... ale myslím, že sa na to ani nepýtal. Mal som icq5.1, prešiel som včera na icq6 (mám ho napr. kvôli hrám a kvôli iným somarinám, ktoré občas využívam), ale zatiaľ som nepostrehol, že by niečo sťahoval. Resp. na začiatku stiahol a teraz je pokoj. |
||
Welis Profil |
#6 · Zasláno: 28. 2. 2008, 08:47:58
neříkám že má problem s cpu ani ram jen že to víc zatěžuje... nemám stím dobré zkušenosti a 80% lidí co mám v seznamu cca 80 lidí ma QIP 5 Mirandu, 1 Trilliana a 14 ICQ6 tak to taky o něčem vypovídá.. jen sem chtěl říct že jsou spolehlivější klienti než právě ICQ6 takže jakékoli problémy mě nepřekvapují....
ještě k tématu: Způsobeno by to mohlo být opravněním pokud uživatel nemá plná práva ztažené aktualizace se nemusí uložit tudíž se pokaž downloadují znova ;) |
||
Časová prodleva: 29 dní
|
|||
Sabush Profil * |
#7 · Zasláno: 28. 3. 2008, 15:30:29
dobre odpoledne,mam problem s icq6 vždycky když ho spustím tak se mi to cele sekne ......už jsme to skoušela hodne krat na instalovat ale pořad mi to nejde....
|
||
Měsíček Profil |
#8 · Zasláno: 28. 3. 2008, 15:32:23 · Upravil/a: Měsíček
Díky za oznámení.
Jestli se chceš na něco zeptat klidně můžeš ;) nemusíš jen konstatovat. |
||
vondris Profil |
#9 · Zasláno: 30. 3. 2008, 13:49:38
cauky vsem hele lidi mam problem kdyz si instaluju icq tak se mi tam ukaze your operating system is not supported by icq6 tak poradit plosim
|
||
Joker Profil |
#10 · Zasláno: 30. 3. 2008, 13:56:49
vondris
A operační systém je jaký? Obecně jsou tři možnosti: - Sehnat správnou verzi pro daný operační systém (pokud existuje) - Změnit operační systém (eh... ale kvůli icq6?) - Vykašlat se na icq6 a používat něco jiného Trochu mimo- nemůžu si pomoct, ale: problém s ICQ6 ...icq6 je problém samo o sobě :-) Speciálně to zmíněné, že obsahuje tuny nechtěného balastu, ze kterého jen část jde nějak rozumně odstranit. |
||
Časová prodleva: 10 dní
|
|||
SnbMaky Profil * |
#11 · Zasláno: 9. 4. 2008, 17:05:46
Ahojky mám takový problém když se chci přihlasit na icq tak mi vyskočí tabulka že jsem zadala špatné heslo nebo přezdívku pro servr proxy přitom mám všechno správně. co s tím mám udělat???
|
||
Časová prodleva: 6 dní
|
|||
amy Profil * |
#12 · Zasláno: 15. 4. 2008, 16:51:31
ahoj lidi.pokaždý když si zapnu Icq tak mi vyběhne zpráva o chybách,celý se to sekne a nejde s tím nic dělat.tak prosím prosím poradit :(
|
||
Časová prodleva: 5 dní
|
|||
anča Profil * |
#13 · Zasláno: 20. 4. 2008, 17:08:26
Ahoj mám icq6 a nejde mi posílat ani přijímat soubory, nevíte někdo co s tím??kdyžtak pište na e-mail:anetaziky@seznam.cz děkuju
|
||
Časová prodleva: 3 dny
|
|||
Lucie1 Profil |
#14 · Zasláno: 23. 4. 2008, 14:52:24
Dobrý den,
chtěla jsem se zeptat,jestli by mi někdo neporadila jak se dá vymazat celá historie u icq6..našla jsem v nastavení,aby už se neukládala dál,ale ta stará historie mi tam zůstala..dá se to vymazt postupně po jedné zprave,ale to bych u toho seděla asi půl roku :-) diky za radu |
||
Tasartir Profil |
#15 · Zasláno: 23. 4. 2008, 15:00:55
Lucie1
Ve složce C:\Documents and Settings\<uzivatel>\Data aplikací\ICQ\<cislo_uctu>\ je soubor Messages.mdb, který obsahuje historii zpráv. Předpokládám, že jeho vymazáním dojde k odstranění historie. A protože jsem to nikdy nezkoušel, raději si udělej zálohu, kdyby to mělo nějaké nežádoucí účinky.. |
||
Lucie1 Profil |
#16 · Zasláno: 23. 4. 2008, 15:12:23
díky moc-zkusim to :-)
|
||
Časová prodleva: 15 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0