Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Korrigan Profil * |
#1 · Zasláno: 13. 8. 2008, 20:41:06
Zdravím. Mám notebook s grafikou ATI mobility Radeon HD 2400 a s výstupem TV out S-VHS (ten s koliky, ne cinch). Propojil jsem ho s TV, přepl na AV a na televizi se objevil pouze obrázek pozadí z NB. Fungovalo to jako zešíření plochy. Prostě sem na plochu TV mohl přetahovat ikony z plochy notbooku. Ale nešlo tam zobrazit plochu jako takovou. Jenom sem mohl měnit obrázky pozadí. Nefunguje to jako 2. externí monitor. Jediná funkce která jde, je klonování plochy Nb. Ale to nechci, protože se zmenší rozlišení na NB a je to pěkná paseka.
Neví někdo, jak docílit toho, aby TV pracovala samostatně. Prostě okopírovat plochu ale neklonovat. V TV chyba není. zkoušel sem to na více typech. taky jsem zkoušel propojení přes svideo, scart, svhs. prostě vše možné Díky za pomoc |
||
suky Profil |
#2 · Zasláno: 13. 8. 2008, 20:43:49
„Prostě okopírovat plochu ale neklonovat“
Tomu dost dobre nerozumim. „protože se zmenší rozlišení na NB a je to pěkná paseka. “ Kdyz to propojujes pres S-VIDEO, tak se nesmis divit. BTW, co to je za TV? |
||
embee Profil |
#3 · Zasláno: 13. 8. 2008, 20:46:32
to pripoj pres VGA a zapni to jako klasickej druhej monitor.
|
||
suky Profil |
#4 · Zasláno: 13. 8. 2008, 20:48:28
embee
Kdyby mel VGA, tak by to asi zapojil... |
||
Korrigan Profil * |
#5 · Zasláno: 13. 8. 2008, 20:58:30
Okopírovat: aby NB měl rozlišení 1440x900 (standart) a TV 1048x768 (maximum).
na starým počítači taky s grafikou ATi to fungovalo, ale zaboha už nevím jak. Taky nerozumím, proč mi to hlásí frekvenci TV 25 Hz když má 60 to embee: z VGA nepropojím televizu přes scart. nebo jo? |
||
Korrigan Profil * |
#6 · Zasláno: 13. 8. 2008, 20:59:25
Televize 1. Sencor (nová) 2. Thompson, 3. Sony
|
||
suky Profil |
#7 · Zasláno: 13. 8. 2008, 21:45:26
Korrigan
„Okopírovat: aby NB měl rozlišení 1440x900 (standart) a TV 1048x768 (maximum). “ To je klonovani, teda zatim jsem mel tu cest jen s nVidiama, ale myslim, ze tohle by melo byt stejne... Nevim, ale podle me musis mit na obou stejny rozliseni, pokud chces klonovat. Zkus hodit nejaky screeny... „to embee: z VGA nepropojím televizu přes scart. nebo jo?“ Nevidel jsem to, ja notebook propojuju VGA - VGA, mame plazmovou sirokouhlou Samsung. |
||
embee Profil |
#8 · Zasláno: 13. 8. 2008, 21:47:42 · Upravil/a: embee
suky - jsi si jisty?
"Televize 1. Sencor" - ono by to chtelo spis typ nez vyrobce.... Ja mam ati (starsi - x1950 pro) a TV pripojenou pres VGA a jede to bez problemu. Zkousel jsem to i pres sVideo, to se mi sice povedlo (jako rozsireny desktop), ale obraz byl z podivneho duvodu cernobily. |
||
Korrigan Profil * |
#9 · Zasláno: 13. 8. 2008, 23:01:17
to embee: a kdyz si to dal jako rozsireny desktop, co to ukaze? me furt jenom ten obrazek pozadi. a cernobily to mam taky kdyz to pripojim pres kolikovej konektor. jak to dam pres cinch tak obraz je suprovej. Typ Tv nevim. ono je to ale stejny i na tech lepsich a kvalitnejsich.
na starym Pc sem nastavil Tv jako 2. monitor, tomu sem nastavil rozliseni na 1048 a hlavnimu monitoru tusim 1200. pracovalo to v pohode. Ale este me napadlo, ze to bude diky tomu, ze ted mam vysoce vykonny multimedialni zkur... system Vista |
||
suky Profil |
#10 · Zasláno: 14. 8. 2008, 08:30:04
embee
„TV pripojenou pres VGA “ Myslis VGA - VGA? Ale vzdyt Korrigan uz psal ze nema moznost to takto propojit. Korrigan „vysoce vykonny multimedialni zkur... system Vista“ Jo, tam jsme u kamose meli velky problemy rozbehnout ATI na beamer a nakonec se nam to stejne nepodarilo. „rozsireny desktop“ Rozsireny desktop je to cos puvodne psal, s tim pozadim a ze tam muzes pretahovat ikony a bla bla... |
||
Časová prodleva: 1 měsíc
|
|||
H4ck0 Profil * |
#11 · Zasláno: 23. 9. 2008, 16:54:09
já nevim jak , nebo přez jakej software se to dá propojit , ale na cd sem nic nenašel a samo po propojeníto nic nevykazuje , ani nehlásí !!! mam ATi Radeon HD 3600 dyštak na skype : Fazole0071 nebo email : Hak.p@seznam.cz
|
||
Časová prodleva: 17 let
|
0