Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Michal Krča Profil * |
Stáhl jsem si jeden c r a c k a samozřejmě se ukázalo, že je to virus.
Předtím jsem ten soubor sice testoval NOD32, ale nenašel nic. Vir se po pár sekundách začal činit. Zablokoval mi samozřejmě CTRL+ALT+DELETE a Nastavení zobrazení plochy, kde si udělal plno reklam a upozornil na sebe. Tak změnil hodiny do nápisu VIRUS. Podařilo se mi umístit přes NOD původní soubor do karantény a prošel jsem celý systém, ale nic nenašel. Zkusil jsem i AdAware - taky nic. Zablokoval mi také nabídku Start a zneviditelnil disk C - v tento počítač se nic nezobrazuje. Po mmnoha pokusech jsem přeinstaloval Windows (XP SP3) a vytvořil nový účet. Do 30 sekund se mi znovu zneviditelnilo C a zablokovala nabídka START. Teď když kontroluju (v režimu Stav nouze) NODem, tak mi píše u hodně souborů "Chyba při otvírání", takže jsem zase tam kde jsem byl. Prosím, pokud někdo máte zkušenosti s virama, poraďte. Děkuji. |
||
AlešD Profil |
#2 · Zasláno: 21. 8. 2008, 11:17:19
|
||
joe Profil |
#3 · Zasláno: 21. 8. 2008, 12:12:29
Pěkný, takové viry jsem dělával taky :-)) ale jen pro sebe.
Vypnul bych nějaký podezdřelý program ze správce úloh, kouknul do registru co se spouští, do složky po spuštění... ;-) Pokud to dělá jen to co popisuješ, tak ti to ani žádný antivirus nemusí objevit ;-) |
||
Časová prodleva: 17 let
|
0