Autor Zpráva
sparkie
Profil *
Ahoj, odpuste lámackej dotaz:

v práci mám k dispozici dvě připojení - wifinu a ADSL................

možná řikám uplnou kravinu - jde toho nějak využít a zrychlit net, tak že budu využívat obě připojení najednou???????? s nějakym nástrojem?????
Railbot
Ne.
Soukys
Profil *
já sem někde něco viděl, nějak přes proxy
warman
no nepotkal jsem se s tím. ale kdyby to slo, tak rozhodne ne, ze by se stahoval jeden soubor, ale mozna tak víc souborů. jde to urcite pouzit jako zalozni pripojeni... a soukys má pravdu (existuje na to program),ale nevim jakej, ale potkal jsem se s tim. prakticky bych to ale nedelal. BTW. příště bez těch otazníků
sparkie
Profil *
prostě už teď mám dvě připojení aktivní, jde mi jen o to jestli třeba neexistuje nějakej download manažer, kterej toho dokáže využít ;-)
simbii
Profil *
takovej neznám
el mariachi
ak nájdeš tak daj určite vedieť, lebo sa mi tomu moc nechce veriť :) s ničím podobným som sa ešte teda nestretol a ani si to moc neviem predstaviť na akom princípe by to fungovalo...
Sarina
Profil *
nejmenuje se to nahodou bonding? Program se jmenuje ifenslave.
Sarina
Profil *
Ne omlouvam se bonding funguje malinko jinak, jedna se o Multihoming a v Linuxu se to da provozovat. Na Windowsech pravdepodobne naky placeny soft bude potreba, mel by to umet nakej produkt Keiro.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Zvažte, zda se neobrátit na specializované fórum, toto se zabývá především webovou problematikou.

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0