Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
BestVenca Profil |
#1 · Zasláno: 15. 10. 2008, 18:54:17
Neexistuje nějaká služba, která sleduje, jak moc lidé klikají na webové stránce? Jako tady: http://crazyegg.com/. Problém je v tom, že tato služba už nenabízí služby zdarma. Jde mi hlavně o takový ten obrázek "teploty" resp. "klikavosti".
Dík |
||
BestVenca Profil |
#2 · Zasláno: 15. 10. 2008, 20:16:09
Potřebuji vědět, jestli existuje podobná služba. Mapa Seznamu je mi na dvě věci a absolutně mě nezajímá ;)
|
||
OnZ Profil |
#3 · Zasláno: 15. 10. 2008, 20:38:56
BestVenca
Ty mně asi nechápeš nebo nechápu já tebe. Seznam.cz si nechal vypsarcovat sduji kam uživatel normálně nejvíce kliká nebo se dívá. A až podle toho rozmisťovali svoje věco. Ta mapa je tvořena nezávislou firmou a mapuje oblasti celkově kam lidé nejvíce tukají, a to nejen na seznamu ale i jinde |
||
Nox Profil |
#4 · Zasláno: 15. 10. 2008, 20:48:07
OnZ
Myslím že on to chápe, ale... „Seznam.cz si nechal vypsarcovat sduji kam uživatel normálně nejvíce kliká nebo se dívá. A až podle toho rozmisťovali svoje věco. “ To je snad jasné, vždyť toto chce :) Ale chce to pokud možno bezplatně. Už si v obraze?:) Bohužel tedy o bezplatném skriptu / službě nevím... |
||
quinux Profil |
#5 · Zasláno: 15. 10. 2008, 20:54:21
BestVenca
Vždyť je to součástí Google Analytics :) |
||
Ice Profil |
#6 · Zasláno: 15. 10. 2008, 21:13:20
quinux
A kde? Jako tady: http://crazyegg.com/ +- |
||
quinux Profil |
#7 · Zasláno: 15. 10. 2008, 21:19:47
Ice
V české verzi GA je to obsah/překryvná data stránek (v anglické tuším site overlay). Samozřejmě to není funkčně tak rozsáhlé jako crazyegg, ale ten "základ" - tedy zobrazená stránka webu se statistikou u jednotlivých odkazů na stránce tam je. |
||
Ice Profil |
#8 · Zasláno: 15. 10. 2008, 21:22:32
quinux
Aha. Tak to jo. Ale proti tomu crazyegg je to slabota. (Aspoň něco.) |
||
Mistr Profil |
#9 · Zasláno: 15. 10. 2008, 23:25:14
Pánové - OnZ a vydus - mějte, prosím, na paměti, že jste na diskuzi, nikoliv na chatu. Své trápení a či soukromé zprávy si napříště třeba špitejte do ouška nebo probírejte u piva či jiného oblíbeného moku. Rozhodně jimi nezasviňujte a neznepřehledňujte tuto diskuzi.
Děkuji vám. |
||
Časová prodleva: 17 let
|
Toto vlákno je staré, již dlouho do něj nikdo nepřispíval.
Informace a odkazy zde uváděné už nemusejí být aktuální. Nechcete-li řešit zde uvedenou konkrétní otázku, založte si vlastní vlákno, nepište do tohoto. Vložíte-li sem nyní příspěvek, upoutáte pozornost mnoha lidí a někteří z nich si jen kvůli vám přečtou i všechny předcházející příspěvky. Předpokládáte-li, že váš text skutečně bude hodnotný, stiskněte následující tlačítko:
Běda vám, jestli to bude blábol.
0