Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Meldik Profil * |
Jako student VŠ vám můžu doporučit tuto skvělou možnost snadného výdělku!!! Opravdu to funguje, žádnej podraz, stačí se jen kouknout na tento odkaz, zaregistrovat se a internet začne vydělávat za vás!!! Však si to pročtěte a uvidíte, zda vás to zaujme! Já vím, že určitě jo!!! Peníze skoro zdarma ... navštivte mou homepage … meldikweb2.sweb.cz … nebo se rovnou registrujte! … url byla smazána
|
||
Dero Profil |
#2 · Zasláno: 8. 7. 2005, 19:29:53
Doufám, že se rychle vyskytne nějaký admin a milému studentovi VŠ, kterýžto našel zálibu v používání znaku vykřičníku, tento topic smaže či alespoň poinformuje neznalé uživatele, jak takové systémy fungují a kdo z nich ve výsledku profituje.
|
||
Charlie Profil |
#3 · Zasláno: 8. 7. 2005, 19:36:38
zaplatíte menší vstupní kapitál
Tahle věta mluví za vše. Je to podfuk a navíc to i jako podfuk vypadá, i se to tak dokonce chová. |
||
Falco Profil |
#4 · Zasláno: 8. 7. 2005, 20:50:40
Už tu bylo podobné téma. Tam psal Anonymní , jak je vynikající jeden reklamní systém.
Zde je to samé, pokud zde není někdo jako člen, tak ty příspěvky berte s rezervou! To, že jde o podfuk, už zde ovšem napsal jak DERO, tak CHARLIE. |
||
mat Profil |
#5 · Zasláno: 8. 7. 2005, 22:02:58
super... a já vůl jsem otevřel internetové knihkupectví...:) tolik práce za ne moc peněz... že tennhle Meldik nepřišel s touhle nabídkou dřív... mohl jsem být na důchod zajištěn...:))
ne, tohle je samozřejmě nadsázka, takovéhle vydělávače peníze nikdy nevydělají, naopak, seberou je - myslím, že bude stačit, když budou "zneklikatěny" odkazy v meldikově zprávě, kdo by se chtěl opravdu nechat napálit, může si odkazy zkopírovat... ale radím nedělat, "rychlý" prachy fakt neexistujou... |
||
Petra Profil |
#6 · Zasláno: 8. 7. 2005, 22:07:20
Jako student VŠ vám můžu doporučit tuto skvělou možnost snadného výdělku!!! Opravdu to funguje, žádnej podraz, stačí jen se neflákat, nevymejšlet blbosti a makat :-)
mat: Tos to teda prošvih, co s tebou jen bude :-) |
||
Dero Profil |
#7 · Zasláno: 8. 7. 2005, 22:07:57
Díky, mate.
Internetové knihkupectví ... no Ty jsi teda vůl! :o) Jdu se podívat, třeba si na mně taky nějakou korunky vyděláš. :o) |
||
DoubleThink Profil * |
#8 · Zasláno: 8. 7. 2005, 23:19:48
takovéhle vydělávače peníze nikdy nevydělají
Vydělají - jejím tvůrcům, kteří se pasou na lidské blbosti. |
||
Časová prodleva: 19 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0