Autor Zpráva
LooK@Sek
Profil *
Zdravím.
Používám na svém webu Wordpress a zaregistroval jsem sev systéme Directo. Poté co byl spuštěn jejich nový web, tak jsem si zkopíroval kód na reklamu, ta se mi ale na webu nezobrazuje, pouze se zobrazuje část kódu.
Najde se někdo ochotný, kdo mi pomůže?

Moc děkuji.
Hitman
Profil
LooK@Sek
Možná by jste mohl poslat odkaz na svůj web, kde vám služba nefunguje, případně kontaktovat technickou podporu.
LooK@Sek
Profil *
Hitman
Jo omlouvám se, zapomněl jsem, zde je odkaz: [url=i-informace.ic.cz]I-informace[/url]
LooK@Sek
Profil *
Omlouvám se, I-informace
LooK@Sek
Profil *
Ještě bych chtěl podotknout, že oba soubory mám vytvořené.
ninja
Profil
PHP kod z Directo se neinterpretuje jako PHP kod, ale jako prosty (HTML) text.
LooK@Sek
Profil *
Ještě bych chtěl podotknout, že oba soubory mám vytvořené.
Potom by ale neměl být v ničem problém, ne?
LooK@Sek
Profil *
Sorry, špatně jsem citoval:
PHP kod z Directo se neinterpretuje jako PHP kod, ale jako prosty (HTML) text.
Potom by ale neměl být v ničem problém, ne?
LooKaSek
Profil
Mám sem vložit i ten kód, aby jste věděli jak má vypadat?
LooKaSek
Profil
Tady je ten kód:

<script type="text/javascript">
<!--
gd_ad = "330";
//-->
</script>
<script type="text/javascript" src="http://ads.directoglobal.com/counter.php"></script>

<?php
if (@filemtime("directoglobal_330.dat") < (time() - 3600))
{
$get_dat = "http://ads.directoglobal.com/get_dat.php?block=330&charset=utf";
$zdroj = fopen($get_dat, "r");
$new = fread($zdroj, 8192);

if (strlen($new) > 8 AND strpos($new, "|", 6) <> 0)
{
$local_dat = @fopen("directoglobal_330.dat", "w");

if (!$local_dat == "") @fwrite($local_dat, $new, 8192);
else echo "Chyba, musite manualne vytvorit ve vychozim adresari soubor \"directoglobal_330.dat\" s opravnenim minimalne 0006, automaticke vytvoreni se nezdarilo.";

@fclose ($local_dat);
}
}

if (@file_exists("directoglobal_330.dat") AND filesize("directoglobal_330.dat") > 8)
{
$dg_reklamy = fopen ("directoglobal_330.dat","r");
echo " <div class='dglobal_330'>\n";
while (!feof ($dg_reklamy))
{
$radek = fgets ($dg_reklamy);
$polozka = explode("|", $radek);
echo " <div class='dg_ad'>\n";
echo " <a href='".$polozka[2]."'>".$polozka[0]."</a>\n";
echo " <p>".$polozka[1]."</p>\n";
echo " </div>\n";
}
echo " </div>\n";
fclose ($dg_reklamy);
}
?>
Z webu jsem to dal zatím pryč, aby ho to nehyzdilo.
LooKaSek
Profil
Tak už je to tam :), akorát se mi pořád načítá stránka?:(
musika
Profil *
taky se mi nezobrazuje kod a sem taky na ic.cz muzes mi rict jak se ti to povedlo aby se ti zobrazoval

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Zvažte, zda se neobrátit na specializované fórum, toto se zabývá především webovou problematikou.

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: