Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Dremonzar Profil * |
#1 · Zasláno: 6. 3. 2009, 21:59:59
Zdravím,
nevíte někdo jak zapnout "našeptávač" v opere(9.51). Jde o to že když je přihlašuji na emial nebo jiný login mam někde docela dlouhé jména a musím je vypisovat celá. Mam pocit že nějakou dobu po instalaci mi to po zadání zprávných začínajících písmen nabýdlo jména která jem už dříve použil a stačilo na ně kliknout. Od jisté doby se tak neděje a já je vypisuji furt do kola celé asi je to pohodlnost ale pomohlo by mi to. Dik. |
||
Johny007 Profil |
#2 · Zasláno: 6. 3. 2009, 22:18:40
nástroje....nastavení....záložka osobní údaje....zaškrtnout povolit ukládání hesel atd. To jsi zkoušel ???
|
||
Bubák Profil |
#3 · Zasláno: 6. 3. 2009, 22:58:40
Opera nemá "našeptávač", ale magickou hůlku.
|
||
Dremonzar Profil * |
#4 · Zasláno: 6. 3. 2009, 23:00:49
Johny007
zkoušel ale nic,... Bubák a jak přesně ta hůlka pracuje? |
||
Joker Profil |
#5 · Zasláno: 6. 3. 2009, 23:26:22
Dremonzar
a jak přesně ta hůlka pracuje? Viz Johny007: Nástroje, Nastavení, na záložce Osobní údaje musí být zaškrtnuto "Povolit ukládání přihlašovacích údajů do Správce hesel". Následně pak stačí vyplnit na nějakém webu přihlašovací formulář a Opera se zeptá, jestli si má uložit jméno a heslo. Pokud už pro danou stránku je nějaké jméno a heslo uložené, rozsvítí se na liště ikonka "kouzelné hůlky". Stačí na ni kliknout, anebo (myslím) kliknout na nějaké formulářové políčko a stisknout ctrl+enter a formulář se automaticky odešle s uloženým údaji. Stejně se dá pro jednu stránku uložit i několik přihlášení a Opera potom místo automatického odeslání se nejdřív zeptá, na které jméno se má přihlásit. Jinak "našeptávač", respektive něco jako "Automatické dokončování" v Internet Exploreru, tj. automatické doplňování dříve zadaných hodnot do formulářových políček, Opera ve výchozí instalaci nemá. Je na to ale "plugin", respektive uživatelský Javascript. |
||
Dremonzar Profil * |
#6 · Zasláno: 7. 3. 2009, 11:22:26
Joker
Dik, už to šlape a ten Javascript si někde pro zajímavost taky seženu. |
||
Časová prodleva: 16 let
|
0