Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Gekon Profil |
#1 · Zasláno: 7. 8. 2005, 22:30:48 · Upravil/a: Gekon
Nazdar, rád bych se na něco zeptal. Kámoš (soused) si bude pořizovat ADSL od Českýho Telecomu. Tu nejlevnější variantu, 128/64 kbs, myslim, že tomu nadávaj Internet Impuls.... No a rádi bysme si spolu proti sobě občas zahráli po netu třeba CS 1.6. nebo Source, nebo Call of Duty nebo něco a chtěl bych vědět, jestli to s tim jeho připojením rozběhá. Počítač má dobrej, jenom to připojení mi přijde asi slabý. No nevim, nechám to na vás. Já mám 2048/1024, takže s tim problém asi nebude:) Díky
|
||
Meldo Profil |
#2 · Zasláno: 8. 8. 2005, 03:42:45
Hmm. Ja ked som mal 256 kb/s tak som vpohode hraval Wolfensteina po nete. Ale myslim ze by mu to mohlo ist.
|
||
Ivorius Profil |
#3 · Zasláno: 8. 8. 2005, 16:37:41
No nevím jak cs nebo ostatní akční hry, ale já na té samé rychlosti hraju warcraft III (mám wi-fi) a úplně bez problémů
|
||
DoubleThink Profil * |
#4 · Zasláno: 8. 8. 2005, 17:19:36
Důležitá není šířka pásma (síťová komunikace se vejde v pohodě do 1kB/s), ale odezva (Ping)
Pokud máš štěstí (a hraješ v dobrou dobu), tak je ping u Telecomackeho ADSLka kolem 20 - 40ms (což je úplně v pohodě). |
||
Gekon Profil |
#5 · Zasláno: 8. 8. 2005, 19:35:10
No právě. Jde o Counter strike 1.6. ten bysme si chtěli zahrát asi nejvíc. Má na to vliv, že by si třeba snížil rozlišení?
|
||
Dero Profil |
#6 · Zasláno: 8. 8. 2005, 20:23:17
Nemá, pokud se čeká na packety, tak jakékoliv nastavení hry nehraje roli. Ale dobře optimalizované hra by neměla potřebovat upload vyšší než 8kB za sekundu (ano, některá MMORPG, já vím); každopádně 8kB je střasně moc dat pro přenos pár koordinátů a nějakých těch změn stavu, takže ano, CS by měl jet v pohodě - nutno vyzkoušet.
Jinak viz. DoubleThink. |
||
Gekon Profil |
#7 · Zasláno: 9. 8. 2005, 09:42:40
Jo, bezva, dneska v noci sme proti sobě hráli céesko, a běhalo to krásně. Pak sme ještě chtěli dát Call of Duty, ale to on nemá, takže zatim nic:(
|
||
j_hajsl Profil |
#8 · Zasláno: 9. 8. 2005, 10:02:05
Jeslti je to soused, tak proč to nespojit přímo ... a davat vydělat telecomu ?
btw. nikdy jsem to nehral, tak nevim co je k tomu potřeba (server atd.) tak když kecám tak sorry. |
||
Časová prodleva: 19 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0