Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Michal Kolesa Profil |
#1 · Zasláno: 24. 12. 2009, 15:08:24
Co častěji používáte?
Kde je více funkcí ZDARMA ? Koukal jsem na webové stránky obou služeb a nemůžu se v nich nějak vyznat |
||
Nox Profil |
#2 · Zasláno: 24. 12. 2009, 15:15:54
Google analytics ... u toplistu se jen koukám na http://toplist.cz/global.html
|
||
Fantomasmag Profil |
#3 · Zasláno: 25. 12. 2009, 12:00:19
Již léta používám Toplist a jsem spokojenej ;) Jinak pokud chceš opravdu podrobné statistiky, grafy a pod., použij Google Analytics, jak radí Nox.
|
||
Morasino Profil |
#4 · Zasláno: 25. 12. 2009, 12:32:20
Nejlepší statistiky jsou Google Analytics, jak zde uváděl Nox, potom určitě NetAgent.cz, Navrcholu.cz a Toplist.cz.
|
||
Časová prodleva: 7 dní
|
|||
Martin Maňaska Profil |
#5 · Zasláno: 1. 1. 2010, 23:20:05
Vycházel jsem z diskuzí na internetu, nakonec jsem zavedl jak google tak getclicky.com a mám tak dva zdroje odkud čerpat. Pravidelně sleduji getclicky, google mám jako zálohu a pro zobrazení dat, u kterých zas pokulhává konkurence
|
||
Axamith Profil |
#6 · Zasláno: 2. 1. 2010, 08:32:20
Už nějakou dobu využívám služeb Toplistu na několika svých webech k plné spokojenosti.
. . . nemůžu se v nich nějak vyznat. Ono záleží na tom, co od dané služby očekáváš a k čemu ji potřebuješ. Já například sledoval vstupní stránky na web a zjišťoval, pomocí jakých hesel vyhledávače nalézají mé stránky a následně ladil SEO. Nebo sledoval rozlišení monitorů u návštěvníků a rozhodoval, jakou velikost webu zvolit. Dále podíl vyhledávačů a do jaké míry optimalizovat zdrojový kód pro starší prohlížeče. Takových možností máš mraky, jenom musíš vědět, k čemu tyto informace potřebuješ, nemít tuto službu jenom proto, že to mají ostatní. |
||
Časová prodleva: 15 let
|
0