« 1 2 »
Autor Zpráva
Alastor_Kopal
Profil
Když jsem si googlil programátorské vtipy narazil jsem jen na ten druh vtipu, který naráží na to že se programátor moc nevyspí a ani neví co je za den. Ale pravý HTML (nebo jiný) vtip jsem slyšel jenom jeden.

"Jednou dva programátoři ve vlaku
a ten vlak dělá td td td td td td td td td"

:-D celkem mě to rozesmálo, znáte další ?
Plaváček
Profil
Přijde kodér k holiči a říká: Vlasy ostříhat na 290px, obarvit na #000000, vpředu zarovnat na clear: both. A co uši? Ty nechte plavat...
mckay
Profil
Alastor_Kopal:
Já jsem nedávno k tomu vtipu o <td> </td> <td> </td> přidal " a sem tam i </live>".
Plaváček
Profil
Jo.. a pak je tu ještě legendární Alenka v řísi divů

<div><div><div><div><div><div><div><div>Alenka</div></div></div></div></div></div></div></div>
Plaváček
Profil
Konečně, i spanilá jízda by mohla mít nárok na popularitu:

<span><span><span><span><span><span>Jízda</span></span></span></span></span></span>
Velda
Profil
Žena pošle svého manžela, programátora, na nákup se slovy:
"Kup jeden chleba, a kdyby ještě měli rohlíky, tak jich vem deset."
Programátor odešel do obchodu, a protože ještě rohlíky měli, koupil deset chlebů.
:)
_es
Profil
HTTP vtip:
Joker
Profil
Pravda "HTML vtipů" moc není, ale třeba tenhle.

Kodér vyplňuje dotazník:
Výška: 180
Váha: 90
Barva očí: #994F2F
Kameňák
Profil *
V autě jedou havíř, elektrikář a programátor. Tu se auto zastaví a ne a ne nastartovat. Havíř: Co kdybych trochu poklepal kladivem na motor? Elektrikář: Nemám vzít šroubovák a poštelovat karburátor? Programátor: A nestačilo by vystoupit a nastoupit? :-D
Velda
Profil
když to nebudu vadit, dám tu delší verzi:
Tři chlápci - mechanik, elektrotechnik a programátor Microsoftu - jedou v autě a to se z ničeho nic zastaví a nechce jet dál. Mechanik říká: "To bude vstřikování paliva, opravím to." Elektrotechnik nesouhlasí: "To bude spíš dynamo. Já to opravím." Programátor Microsoftu ale povídá: "Chlapi, mám nápad: Pojďme zavřít všechny okna, vylézt z auta, znova do něj nastoupit a musí se to rozjet." :)
Kameňák
Profil *
Programátor umře a přijde do pekla. Po týdnu volá rohatý do nebe: Co mi to sem posíláte? Uhasil mi všechny kotle, pozabíjel všechny čerty a už třetí den běhá po chodbách a hledá bránu do dalšího levlu. :-D
pavuk
Profil
Baví se dva programátoři: "Tak co, jak bylo včera v divadle?" "Člověče, my jsme tam nakonec nešli..." "Jak to, vždyť ses tak těšil???" " No jo, ale manželka jim před představením sjela program a oni v něm měli Trojana..."
Velda
Profil
Baví se dva programátoři:
- tak sem včera sbalil príma holku, šli jsme ke mě domů, hned se svlíkla a začala svlíkat mě, pak jsme to spolu dělali na stole vedle notebooku ...
- tý vole, ty sis pořídil notebook?
:o)
Alastor_Kopal
Profil
Plaváček:
Válím se na podlaze smíchy to je FAKT dobrý :-D

Kameňák:
to spíš náruživý hráč :-D ale taky dobrý
mckay
Profil
Rozhovor dvou programátorů:
"Hele nevíš proč mi AVGéčko stále hází ten nový film do karantény?"
"Těžko říct, nehraje v něm Trojan?"
habendorf
Profil
Jeden prastarý (dalo by se říci ještě osmibitový):

Učitelka: Děti, víte někdo, kolik je 3-5 ?
Dítě programátora: 253

Kdo nechápe, je asi moc mladej ;o)
_es
Profil
Jeden starý:

Bavia sa dvaja programátori:
- Stará mama má zajtra 64 rokov.
- A aký jej dáš darček na také okrúhle výročie?
petr 6
Profil
habendorf:
Ať počítam, jak počítám, tak mi to vychází 254.
Timy
Profil
<big><big><blink>Optimalizováno pro MSIE 6!</blink></big></big>
Nox
Profil
petr 6:
je 256 hodnot což je ale 0-255, takže 255-2=253
tiso
Profil
Nox:
3-1=2
2-1=1
1-1=0
0-1=255
255-1=254
Joker
Profil
Nox:
Nojo, ale má pravdu... 3-3 -> 0, 3-4 -> 255, 3-5 -> 254

edit: tiso byl rychlejší

dodatek: Ale i tahle debata mi přijde kouzelná...
Původní příspěvek: Programátor, 3-5 = 253
Reakce: Ať počítám, jak počítám, tak mi to vychází 254
:o)
J
Profil *
Ze života:
Sedí dva velmi smutní programátoři u serveru, přijde k nim třetí a ptá se:
- Hoši, proč jste tak smutní?
- Ále, včera jsme se trochu ožrali, a pak jsme měnili hesla...
_es
Profil
habendorf:
Kdo nechápe, je asi moc mladej ;o)

Aby rozumeli aj mladší:
Pre mladších to je 65 534.
Pre ešte mladších to je 4 294 967 294.
Pre najmladších to je 18 446 744 073 709 551 614.

Oprava podľa Timiho. Nechal som sa zmiasť "správnymi" a "opravenými" číslami pre najstarších.
Nox
Profil
tiso, Joker:
jo, chápu, sorry, díky

_es:
hezké :)
Timy
Profil
Vy nám tady ty mladé nějak matete:

2^16 = 65 536, tedy rozsah 0–65 535

3-3=0
3-4=65 535
3-5=65 534

atd.
Joker
Profil
Ještě tu chybí ten klasický:

Tři nejnebezpečnější lidé v IT:
3. Technik, který dělá změnu v programu
2. Programátor, který drží v ruce pájku
1. Uživatel, který dostal nápad
habendorf
Profil
Tak nikde není řečeno, že dítě programátora odpovědělo správně, že :o))

Ale jinak si sypu popel na hlavu ;o)
_es
Profil
Habendorf ten vtip nedal celý, správne mal byť:
Učitelka programování: - Děti, víte někdo, kolik je 3-5 ?
Dítě programátora: 253
- Zle! Je to 254!
- A budúci rok to už bude 65 534.
Kacko
Profil
void pohadka() {
  if (princ.sila >= drak.sila) {
    drak.delete();
    princ += princezna + kralovstvi/2;
  } else {
    princ -= hlava;
    drak.hmotnost += princezna.hmotnost;
    kral.status = "Smutny";
    kralovstvi.goto("prdel");
  }
}


Udělal bych svět lepším, ale nechtěj mi dát zdroják.

Náhrobek programátora:
General protection fault - 10.10.61
Runtime error - 23.09.1998

SELECT * FROM Users WHERE inteligence > 0
0 Rows returned
« 1 2 »
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0