Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
rexi Profil * |
#1 · Zasláno: 1. 7. 2010, 10:59:57
Ahojte,
Dostal jsem zajímavou nabídku avšak nevím jakou cenovou relaci mám nabídnout. Mám vytvořit download server, něco jako ******. Nákodovanou šablonu dostanu. Parametry jsou následující. - vývoj bude trvat minimálně 6 měsíců - kompletní administrace se správou souborů, přesuny, mazání - progress bar při uploadu, následně se vygeneruje se download i delete link - web bude rozdělen na několik serverů, webserver a několik fileserverů, s narůstající kapacitou se budou fileservery zvětšovat - fileservery budou připojeny na 1gbit síť minimálně, odhaduje se traffic několik TB denně. - automatické mazání souborů po nestáhnutí souborů za stanovený časový úsek - administrace pro uživatele, správa souborů, mazání, přesuny - systém složek, uživatelé si budou moci roztřídit soubory do více složek - maximální zabezpečení proti jakýmkoli vnějším ůtokům - hledání souborů dle názvu či jejich popisu - monitorování trafficu down/up - log všech stažení Tento projekt by měl konkurovat hlavním download serverům a být do roka minimálně TOP 5 v ČR. Chápu že cena je z tohoto těžká určit, nicméně prosím o Vaše zvážení. Klidně pište i rozpětí. |
||
ninja Profil |
#2 · Zasláno: 1. 7. 2010, 13:25:03
A co máte zajistit? Diskové pole, server, filesystem, web aplikaci, právní rámec, marketing, nebo co?
Každopádně pokud nedokážete sám stanovit cenu, zcela jistě je takový projekt nad vaše síly. |
||
rexi Profil * |
#3 · Zasláno: 1. 7. 2010, 13:43:50
ninja:
„A co máte zajistit?“ Mám to celé naprogramovat. Zajistit webové rozhraní. Všechny skripty apod. „Každopádně pokud nedokážete sám stanovit cenu, zcela jistě je takový projekt nad vaše síly.“ Ano možná máš pravdu, možná taky ne. Avšak kdo věří v neúspěch ničeho nedosáhne, jen ti co myslí velkoryse jsou ti co vládnou trhu. |
||
Kcko Profil |
#4 · Zasláno: 1. 7. 2010, 13:48:56 · Upravil/a: Kcko
rexi:
Sam bych se do toho nepoustel. Pokud mate zajem, s necim podobnym Va nase firma (o 3 zamestancich + dalsich 3 externe) muze pomoci. Jinak cena bude radove urcite ve statisicich. |
||
Nox Profil |
#5 · Zasláno: 1. 7. 2010, 15:10:47
rexi:
„Avšak kdo věří v neúspěch ničeho nedosáhne, jen ti co myslí velkoryse jsou ti co vládnou trhu.“ Zní to dobře, jenže tady jde o cizí peníze.... hodně cizích peněz podle parametrů bych to viděl na nutnost zkušeností s tvorbou a provozem velkých systémů a aplikacích, tudíž bych asi dal za pravdu ninjovi... a vzhledem k tomu, že je to "pro někoho," tak nevím jestli to jít jen jako one-man-show s cenou souhlasím s Kckem |
||
Časová prodleva: 15 let
|
0