Autor Zpráva
Darker
Dobrý den.
Myslíte, že můžu teoreticky nějak zavařit serveru, jehož admninistrátoři mi budou i přes moje reklamy posílat reklamní poštu?
Mluvím čistě teoreticky, a ne kvůli tomu, že bych se topil ve spamu a nevěděl co s ním.
Děkuji za Vaše odpovědi
Darker

Moderátor Chamurappi: Titulek „Jak je to se spamem?“ nevystihuje podstatu dotazu. Příště zkus prosím vymyslet lepší.
Joker
darker:
můžu teoreticky nějak zavařit serveru, jehož admninistrátoři mi budou i přes moje reklamy posílat reklamní poštu?
i přes moje reklamy posílat reklamní poštu? Asi nějaká chyba.

Serveru jako počítači? Dá se prostě ignorovat a pošta z něj příchozí zahazovat. Což asi bude dělat většina mailserverů, jestli daný počítač rozesílá spam.
Nebo serveru jako provozovateli-firmě? Dá se dát stížnost ÚOOÚ (Úřad pro ochranu osobních údajů). Pokud to je někdo z ČR, není to ani tak marné, občas někomu i dají pokutu (příklad)
Darker
Ok, děkuji. Jde o server, jako web, který neasociuje s firmou, která by se dala pokutovat, ale který nepochybně provozují lidé, kteří za rozeslání reklamy obdrží balík. Nejvíc mě na tom dopálilo to, že zneužili toho, že mám mail zaregistrovaný v tamním diskusním fóru.

:
moje reklamy
Jasně, chtěl jsem říct protesty. Musím ale přiznat že jsem zatím neprotestoval, protože jsem již dávno zapoměl reg. údaje na toto fórum.
ninja
darker: Pokud si již nepřejete dostávat emaily, zašlete jim zprávu že na vaši adresu si již další zprávy nepřejete. Pokud to neproběhne, předejte svoji věc dále na ÚOOÚ.
Darker
ninja:
Dík, na to jsem samosebou přišel.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Příspěvky nesouvisející s webem budou odstraněny.

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0