| Autor | Zpráva | ||
|---|---|---|---|
| Darker Profil |
Dobrý den.
Myslíte, že můžu teoreticky nějak zavařit serveru, jehož admninistrátoři mi budou i přes moje reklamy posílat reklamní poštu? Mluvím čistě teoreticky, a ne kvůli tomu, že bych se topil ve spamu a nevěděl co s ním. Děkuji za Vaše odpovědi Darker Moderátor Chamurappi: Titulek „Jak je to se spamem?“ nevystihuje podstatu dotazu. Příště zkus prosím vymyslet lepší.
|
||
| Joker Profil |
#2 · Zasláno: 24. 10. 2010, 18:19:51
darker:
„můžu teoreticky nějak zavařit serveru, jehož admninistrátoři mi budou i přes moje reklamy posílat reklamní poštu?“ i přes moje reklamy posílat reklamní poštu? Asi nějaká chyba. Serveru jako počítači? Dá se prostě ignorovat a pošta z něj příchozí zahazovat. Což asi bude dělat většina mailserverů, jestli daný počítač rozesílá spam. Nebo serveru jako provozovateli-firmě? Dá se dát stížnost ÚOOÚ (Úřad pro ochranu osobních údajů). Pokud to je někdo z ČR, není to ani tak marné, občas někomu i dají pokutu (příklad) |
||
| Darker Profil |
#3 · Zasláno: 24. 10. 2010, 18:44:15 · Upravil/a: Darker
Ok, děkuji. Jde o server, jako web, který neasociuje s firmou, která by se dala pokutovat, ale který nepochybně provozují lidé, kteří za rozeslání reklamy obdrží balík. Nejvíc mě na tom dopálilo to, že zneužili toho, že mám mail zaregistrovaný v tamním diskusním fóru.
Já: „moje reklamy“ Jasně, chtěl jsem říct protesty. Musím ale přiznat že jsem zatím neprotestoval, protože jsem již dávno zapoměl reg. údaje na toto fórum. |
||
| ninja Profil |
#4 · Zasláno: 24. 10. 2010, 21:55:49
darker: Pokud si již nepřejete dostávat emaily, zašlete jim zprávu že na vaši adresu si již další zprávy nepřejete. Pokud to neproběhne, předejte svoji věc dále na ÚOOÚ.
|
||
| Darker Profil |
#5 · Zasláno: 26. 10. 2010, 22:49:21
ninja:
Dík, na to jsem samosebou přišel. |
||
|
Časová prodleva: 16 let
|
|||
0