Autor Zpráva
Darker
Ahoj,
Poslední dobou, nevím od kdy, na mě při najetí na jakýkoliv obrázek vyzkočí bublinka:Shift+R zlepší kvalitu vyznačeného obrázku. Shift+A zlepší kvalitu všech obrázků na webové stránce.
Pokud zmáčknu Shift+A bublinky už nevyskakují, ale většinou se jinak nic nestane. Skript je na všech webových stránkách, takže předpokládám, že souvisí spíš s prohlížečem, než s webem, nicméně na webu zřejmě skutečně je. (Nejdřív jsem měl podezření, že je do doplněk FF)
Skript se však chová velmi podivně. Ať ho jakkoliv přeměruji (tím myslím anonymně stáhnu) vždy je česky (ještě jsem nevyskoušel všechno, ale skusil jsem toho dost).
Pokud mi ho PHP skript pošle ke stažení, stejně se otevře jako web stránka, a neoběví se stahovací dialog. Jiné skripty se normálně stáhnou.
To druhé jsem skoušel pomocí svého stahovacího skriptu, který používám, když mi někde proxy server blokuje stahování některých typů souborů:
Skript z tohoto webu, stáhne se jako pepa.gif
Ten divný skript- nestáhne se
Jesrliže nic z toho co jsem tu popsal nepozorujete, a přitom máte taky FF (možná to naopak funguje i jinde) znamená to nejspíš, že mám problém já, a tim spíš bych ho rád vyřešil.
__construct
Keby si hľadal na našiel by si čo/kto za to môže
Darker
No, skusil jsem jeden návod, jak se toho zbavit a nepomohlo to. Použil jsem konkrétně tento návod.
Zatím asi použiju Adblock na ten skript, ale obávám se že pak nebudu mít obrázky v plné kvalitě.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Příspěvky nesouvisející s webem budou odstraněny.

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0