Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Joan Profil |
#1 · Zasláno: 5. 11. 2010, 12:13:27
Zdravím,
hledám co nejméně košatou náhradu za aplikaci na synchronizování záložek Xmarks, která má bohužel 10. ledna příštího roku skončit. Dogooglila jsem se k ukládání na Delicious pomocí pluginu do FF, ale podle recenze tam přibudou 3 nová tlačítka, boční panel a o takové plýtvání místem v okně prohlížeče nestojím ani trochu. Používám výhradně Firefox a nic jiného kromě synchronizace záložek mezi dvěma PC nepotřebuji. Díky za vaše zkušenosti a náměty. |
||
imploder Profil |
#2 · Zasláno: 5. 11. 2010, 13:08:43
Joan:
Pokud používáš výhradně Firefox, není co řešit: Firefox Sync |
||
Trejpa Profil |
#3 · Zasláno: 5. 11. 2010, 15:56:52
Joan:
Sdělení o ukončení provozu ze stránek Xmarks zmizelo. Podle mě byla zpráva o ukončení provozu průzkumem trhu, pokusem získat peníze, ukázkou tržní síly pro potenciální investory a hlavně medializací. Tudíž bych případný přechod na jinou službu řešil až po desátém lednu, kdy už bude jasno. |
||
xmark Profil |
#4 · Zasláno: 5. 11. 2010, 15:58:42
HA! Nerušit!
|
||
Joan Profil |
#5 · Zasláno: 5. 11. 2010, 22:03:41 · Upravil/a: Joan
imploder:
Tak pokud Xmarks nepadnou, pak u nich samozřejmě s radostí zůstanu. Ale kdyby snad přece jen, tak na jaký server v případě Firefox Sync se mi pak záložky budou ukládat? Při instalaci bych to nejspíš zjistila, ale já bych to ráda věděla dopředu. Dík! Trejpa: Chci mít alternativy připravené raději včas |
||
Časová prodleva: 15 let
|
0