Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
dotazujici Profil * |
#1 · Zasláno: 7. 3. 2011, 18:57:27
ahojte, chtěla bych se zeptat jakou hudbu posloucháte když děláte webové stránky? :-) Já poslouchám Magic Radio online nebo That 70's channel (jsem na vykopávky). Zajímalo by mě jestli máte nějakou oblíbenou hudbu jako pozadí přímo při tvorbě webu, ráda se inspiruju.
|
||
johnl Profil |
#2 · Zasláno: 7. 3. 2011, 19:45:35 · Upravil/a: johnl
Neposlouchám vždycky, někdy si řeba i na druhém monitoru pustím film nebo tak něco.. Někdy si pouštím techno, DnB ale i třeba starší písničky, třeba queeni, někdy zůstanu v česku např. u čechomoru, jindy skončím až u vážné hudby, zkrátka mám rozmanitý vkus..
Rádia spíš neposlouchám vůbec, jenom vyjímečně rádio Haná.. Normálně bych na tohle nereagoval, ale dneska je ohromná nuda.. :-DD |
||
jenikkozak Profil |
#3 · Zasláno: 7. 3. 2011, 19:47:58 · Upravil/a: jenikkozak
dotazujici:
„chtěla bych se zeptat jakou hudbu posloucháte když děláte webové stránky?“ K čemu ti to bude dobré? Poslouchám všechno možné (jak ukazuje můj profil na last.fm). Hlavní na tvorbu webu je myš, která obsahuje tlačítka pro přechod na další náhodně vybranou skladbu. |
||
_es Profil |
#4 · Zasláno: 7. 3. 2011, 20:06:22
Kolesa má kolegyňu :-) (Co pijete při práci?)
Ešte by to chcelo preskúmať stravovacie a ďalšie zvyklosti. |
||
dotazujici Profil * |
#5 · Zasláno: 7. 3. 2011, 20:06:27
"K čemu ti to bude dobré? "
"ráda se inspiruju. " |
||
dotazujici Profil * |
#6 · Zasláno: 7. 3. 2011, 20:09:18
_es:
a vidíte jak si hezky popovídali:) |
||
Darker Profil |
#7 · Zasláno: 7. 3. 2011, 20:10:00 · Upravil/a: Darker
Metal.
Piju kozla, když mám. Jím něco se šunkou, když je. A sedím na židli. Moje klávesnice je bílá, a když mi něco nefunguje, nic boxerem nerozmlátím. Snad jsem nenechal místo pro žádné další kolesoviny :D |
||
dotazujici Profil * |
#8 · Zasláno: 7. 3. 2011, 20:11:53
Darker:
tak to tě obdivuju že se při tom metalu dokážeš soustředit |
||
1Pupik1989 Profil |
#9 · Zasláno: 7. 3. 2011, 20:22:26
Metal, nebo svoje schizofrenické myšlenky zapité většinou alkoholem od 5 - 60%.
|
||
Darker Profil |
dotazujici:
„tak to tě obdivuju“ Díky. Nechtělo by to schladit? Myslím, že ano. Spíš než dotaz na zasekávající se windowsy. Moderátor Chamurappi: Já myslím, že ne.
|
||
Radek9 Profil |
#11 · Zasláno: 7. 3. 2011, 20:27:17
dotazujici:
Taktéž poslouchám metal. Popřípadě vážnou hudbu nebo reggae. |
||
TomasJ Profil |
#12 · Zasláno: 7. 3. 2011, 20:30:54 · Upravil/a: TomasJ
No při dobré náladě poslouchám "nic" (prostě šum větráčků :D ).
Při unavenosti poslouchám pop. Při nervozitě pustím DnB, Techno apod., a když už jsem opravdu vytočený, protože mi něco nejde, vypínám PC a jdu spát (programuji většinou přes večer). |
||
Timy Profil |
#13 · Zasláno: 7. 3. 2011, 21:19:59
Beethoven, Mozart, Vivaldi, Strauss, Čajkovskij.
|
||
johnl Profil |
#14 · Zasláno: 7. 3. 2011, 22:37:55
Timy:
„Beethoven, Mozart, Vivaldi, Strauss, Čajkovskij.“ Osobně mám nejrači Vivaldiho, ale ostatní taky nejsou vůbec špatní.. ;)) |
||
Tori Profil |
#15 · Zasláno: 8. 3. 2011, 08:06:31 · Upravil/a: Tori
Podle nálady... nic co by příliš přitahovalo moji pozornost - takže málokdy klasika nebo Floydi, spíš Bonobo, Waldeck, Sufjan Stevens, občas čs.bigbít/jazzrock ze 70./80.let, při ospalosti Oceansize. Btw dobrý téma, taky bych ráda věděla, co poslouchá Torvalds, třeba bych se se správnou muzikou přiblížila Olympu. ;)
|
||
Časová prodleva: 14 let
|
0