Autor Zpráva
flyhawk
Profil *
Ahoj vsichni,
Po prechode na IE 9 mi nastal mensi problem na strankach, ktery nevim jak odstranit, jelikoz nejsem az tak v html zbehly. Stranky sem sice psal sam,ale puvod maji ve free sablone. V predchazejicich verzich IE 8 nebo IE 7 nebo firefox, je vse v poradku. Jakmile si vsak otevru stranku v IE 9, tak tam kde mam listu s podstrankami se mi cela roztahne a posledni link se mi hodi o radek nize. Takze se mi rozbije dizajn stranky.
Vubec nevim proc to dela. Ve firefox je vse v poradku a nic se nedeje. Mohli by ste mi prosim poradit, co a jak mam upravit, aby se mne to zobrazovalo spravne?
Stranky sou http://flymodel.rosen-garten.eu

Diky

Franta
Chamurappi
Reaguji na flyhawka:
tam kde mam listu s podstrankami se mi cela roztahne a posledni link se mi hodi o radek nize
Stejně tak v kterémkoliv jiném prohlížeči, pokud si zvětším písmo. Použitím pixelů znemožňuješ zvětšování písma v Explorerech, což od tebe není moc pěkné.
Co se to děje, že lidi poslední dobou počítají s tím, že písma mají vždy pevně danou šířku a každý pixel navíc vnímají jako problém?
Joker
Chamurappi:
Co se to děje, že lidi poslední dobou počítají s tím, že písma mají vždy pevně danou šířku a každý pixel navíc vnímají jako problém?
Možná to je tím, že hlavní prohlížeče umějí zoomovat celé stránky, čímž byla funkčnost změny velikosti písma trochu zatlačena do pozadí.

(edit- myslím to takhle: Dřív když bylo potřeba číst stránku psanou mrňavým písmem a člověk neměl Operu, zvětšil si písmo. Dnes si obvykle zvětší celou stránku, takže někoho pak ani nenapadne, že vůbec jde měnit jen velikost písma.)

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Příspěvky nesouvisející s webem budou odstraněny.

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0