Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
flyhawk Profil * |
#1 · Zasláno: 11. 10. 2011, 14:43:28
Ahoj vsichni,
Po prechode na IE 9 mi nastal mensi problem na strankach, ktery nevim jak odstranit, jelikoz nejsem az tak v html zbehly. Stranky sem sice psal sam,ale puvod maji ve free sablone. V predchazejicich verzich IE 8 nebo IE 7 nebo firefox, je vse v poradku. Jakmile si vsak otevru stranku v IE 9, tak tam kde mam listu s podstrankami se mi cela roztahne a posledni link se mi hodi o radek nize. Takze se mi rozbije dizajn stranky. Vubec nevim proc to dela. Ve firefox je vse v poradku a nic se nedeje. Mohli by ste mi prosim poradit, co a jak mam upravit, aby se mne to zobrazovalo spravne? Stranky sou http://flymodel.rosen-garten.eu Diky Franta |
||
Časová prodleva: 9 dní
|
|||
Chamurappi Profil |
#2 · Zasláno: 20. 10. 2011, 10:58:24
Reaguji na flyhawka:
„tam kde mam listu s podstrankami se mi cela roztahne a posledni link se mi hodi o radek nize“ Stejně tak v kterémkoliv jiném prohlížeči, pokud si zvětším písmo. Použitím pixelů znemožňuješ zvětšování písma v Explorerech, což od tebe není moc pěkné. Co se to děje, že lidi poslední dobou počítají s tím, že písma mají vždy pevně danou šířku a každý pixel navíc vnímají jako problém? |
||
Joker Profil |
#3 · Zasláno: 20. 10. 2011, 11:18:09 · Upravil/a: Joker
Chamurappi:
„Co se to děje, že lidi poslední dobou počítají s tím, že písma mají vždy pevně danou šířku a každý pixel navíc vnímají jako problém?“ Možná to je tím, že hlavní prohlížeče umějí zoomovat celé stránky, čímž byla funkčnost změny velikosti písma trochu zatlačena do pozadí. (edit- myslím to takhle: Dřív když bylo potřeba číst stránku psanou mrňavým písmem a člověk neměl Operu, zvětšil si písmo. Dnes si obvykle zvětší celou stránku, takže někoho pak ani nenapadne, že vůbec jde měnit jen velikost písma.) |
||
Časová prodleva: 14 let
|
0