Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
ice Profil * |
#1 · Zasláno: 26. 10. 2005, 10:11:17
Ahoj, jsem pripojeny pres firmu na Wi-fi signalu. Ta firma ma ruzna cenova pasma za ruzne rychlosti pripojeni. Mam to nejslabsi 128 kb/s ale podarilo se mi ji zmenit na vyssi. V protokolu TCP/IP jsem zmenil Adresu ip pr. 20.10.10.10 a misto te 10 jsem tam dal 20 a ted mi to na www.dsl.cz ukazuje 400 kb/s. Jak je to mozne? Muze na to ta firma prijit? Za odpoved predem dekuji a preji pekny den.
|
||
koudi Profil |
#2 · Zasláno: 26. 10. 2005, 11:08:19
Nejsem sice odborník přes wifi, ale mam pocit, že změnou adresy Ip ses připojil na někoho, kdo si zaplatil dražší tarif. Ta firma na to samozřejmě může přijít - buď proto, že takhle brouzdáš na cizí datovej limit (pokud tam nějakej) a tomu člověku asi bude divný, že mu mizej data, zavolá do tý firmy a oni začnou pátrat proč. To je jedna možnost, ale pravděpodobnější je ta druhá - když budě připojenej na cizí IP adresu, tak ten člověk, co si ji zaplatil, se nebude moct přihlásit do sítě. Zavolá na podporu, oni začnou pátrat proč, zjistěj žej i někdo použivá a ..... maj tě :)
|
||
ice Profil * |
#3 · Zasláno: 26. 10. 2005, 11:17:05
a jak me zjisti? To me nejak zameri nebo to poznaj podle nejake adresy?
|
||
koudi Profil |
#4 · Zasláno: 26. 10. 2005, 11:27:27
V sítťový problematice se moc neorientuju, ale mam pocit že to jde (někde jsem to čet). Možná třeba podle neaktivity u tvoj IP, podle nějakýho dalšího identifikátoru (hw), fakt nevim.
A i kdyby tě hned nenašli, tak tomu člověku daj jinou IP a tuhle zablokujou a máš smůlu. |
||
thingwath Profil |
#5 · Zasláno: 26. 10. 2005, 13:05:40
No, to bude jistě velmi profesionální poskytovatel...
|
||
Časová prodleva: 20 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0