Autor Zpráva
Brko
Profil *
Mám problém, se kterým si nevím rady a ani nevím kamho zde zařadit. Po kliknutí na odkaz se vůbec nic nestane. Pokud kliknu pravým a dám otevřít v novém okně, tak to funguje. Dělá to od včerejšího poledne. Nic jsem neměnil, neupravoval. Mrkněte: www.QuillCz.Cz vláštní, že admninistrační část funguje. Nefunguje jen frontent Joomly. Zkoušel jsem vypnout SEO odkazy, ale nepomohlo.
Napadá někoho něco?
Keeehi
Profil
Já problémy s funkčností nepozoruji.
_es
Profil
Brko:
Po kliknutí na odkaz se vůbec nic nestane.
V akom prehliadači?
Brko
Profil *
Ha, teď to zase jede :( .... nenapadá někoho proč někdy jo a někdy ne? Vždy když to nejede, zkouším to na všech prohlížečích (i v mobilu) a nic. Systém XP a Win 7.Vůbec nic jsem s tím nedělal.
Nějaký tip?
jenikkozak
Profil
Brko:
Když na ty odkazy najedeš myší (v době, kdy jsou nefunkční), zobrazí se ti ve stavovém řádku adresa, na kterou mají odkazovat?
_es
Profil
Brko:
Prekontroluj si, aké rôzne <script>y tam máš, nejaký to môže spôsobovať.

<script src="//c.icq.com/siteim/icqbar/js/partners/initbar_cz.js"
To je nejako divne zadaná adresa.

<base href="http://www.quillcz.cz/" />
To tam máš na čo?
Brko
Profil *
Ano, po najetí myší nad odkaz ve stavovém řádku vidíte normální odkaz. Po kliknutí se nic nestane :(
_es
Profil
Brko:
Po kliknutí se nic nestane :(
To môže spôsobovať nejaký <script>. Skús ich všetky znefunkčniť a ak to problém odstráni, analyzuj, ktoré ti sú treba, alebo, či ich nevkladáš nejako nesprávne.
Brko
Profil *
_es:
Ted to funguje. Az to zase nepojede, asi nezbyva nez jit postupne. Vypnout skriptovani, css, zkusit jen textove zobrazeni a pozorovat jak se to chova. Ted kdyz to jede je to neresitelne, protoze to neumim nasimulovat. Spis jsem doufal, ze se nekdo s necim podobnym setkal a blize mne navede. Jde na serveru zablokovat html tagy? Mne to fakt pripadalo, ze prohlizec nevi co ma po kliknuti na odkaz delat.
_es
Profil
Brko:
Mne to fakt pripadalo, ze prohlizec nevi co ma po kliknuti na odkaz delat.
Cez JS sa dá uvedené správanie spraviť veľmi jednoducho.
Brko
Profil *
Ted mne prislo z hostingu, ze vcera delali upgrade na PHP 5.3 - pry mam zkusit promazat interni cache ... ted kdyz to funguje na to kaslu, ale diky za tipy ... nevedel jsem ze toto jde v JS udelat.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Příspěvky nesouvisející s webem budou odstraněny.

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: