Autor Zpráva
mazednik
Profil
Ahoj
Jak jsem se tak koukal tak na Internetu je hodně počítadel, ale DO nějakého data. Mně by právě zajímalo Jestli není i nějaký OD (pokud by bylo v BBkode tak by jsem byl vděčný) Děkuji za přečtení
Jan Tvrdík
Profil
mazednik:
Co přesně by to počítadlo mělo počítat?
mazednik
Profil
např dnes je 2.srpna 2013 18:43 a já to někam naťukám a přijdu 2. srpna 2013 19:00 a ono to ukáže že je to 0 roků 0 Měsíců 0 týdnů 0 dnů 0 hodin 17 minut (třeba i sekund :D) a když přijdu 3. srpna 2013 tak to ukáže 0 roků 0 měsíců 0 týdnů 1 dnů 0 hodin 0 minut 0 sekund

A ještě mě napadla druhá verze (ale hlavně by jsem chtěl tu první)

a to jen Dnů, ale prosím o tu první


[Hlavně v BBkode]

Děkuji
mazednik
mazednik
Profil
Prosím komentujte i to zda nevíte, ať vím že to tu někdo sleduje ,)
jenikkozak
Profil
Byl jsem tu.
Když sem někdo přijde víckrát, má víckrát napsat?

Tak když mi neodpovíš, udělám to tak, že při každém svém příchodu sem přidám čárku: |||
pharaon.jh
Profil
jednou sem něco takovýho měl ale nevím kam sem to dal jestli to mám ještě uložený na disku, ale měl sem to taky na stránkách a počítalo to za jak dlouho něco bude akorát tam byl jenom datum
mazednik
Profil
Ok, to by jsem byl vděčný, kdyby se našlo ,)
pharaon.jh
Profil
<script>
 
 
function daysTill() {
  //----------  EDIT THE VARIABLES BELOW  ------------------
  // EDIT THE VARIABLES BELOW
  var day=    1 // Day
  var month=    1 // Month
  var year=    2009 //Year
  var event=    "New Year's Day 2009"
  var end =     "days left until"
  //----------  END OF EDIT  -------------------------------
 
  var daystocount=new Date(year, month -1, day)
  today=new Date()
  if (today.getMonth()==month && today.getDate()>day)
  daystocount.setFullYear(daystocount.getFullYear())
  var oneday=1000*60*60*24
  var write = (Math.ceil((daystocount.getTime()-today.getTime())/(oneday)))
  document.write('There are <strong>'+write +'</strong> '+end+' '+event)
}
 
  daysTill();
 
</script>


tohle sem našel na těchto stránkách kdyžtak tahle
odpočet času do určitého dátumu


a je to to samý co sem měl taky asi


nakonec sem si ho tam dal taky na stránky a ukazuje to jenom datum
mazednik
Profil
Děkuji, ale má to být OD a v BBkodu :)
Chro
Profil
Co si mám představit pod "v BB kódu", něco jako [timer]20.07.2013[/timer]? A kde se to má "naťukat", do inputu, textarea nebo do prostého HTML kódu? Má to fungovat dynamicky (např. pod javascriptem) nebo stačí staticky (PHP)?
Jan Tvrdík
Profil
mazednik:
Standardní BBCode neobsahuje nic, co by umožňovalo toto přímo realizovat. Jediný nepřímý způsob, který BBCode nabízí je vložení obrázku z externího zdroje. Bude-li ten obrázek generovat nějaký chytrý skript, tak to bude dělat v podstatě to co chceš. Až na to, že pro aktualizaci toho počítadla bude muset uživatel aktualizovat celou stránku (F5) a navíc bude pravděpodobně dělat problémy cache prohlížeče, takže to bude každou chvíli neaktuální. Skript generující ten obrázek se může pokusit tomu zabránit posíláním odpovídajících HTTP hlaviček.
mazednik
Profil
Ano, to si představuji jako BB kod. No to myslím že by bylo jedno a naťukat buď do aplikace nebo klidně přímo do toho BB

Aha takže vlastně můžu pomocí BB nahrát jen chytrý obrázek a kdyby to mělo ukazovat jen roky měsíce týdny a dny tak by to šlo ? (kvůli tomu aby to šlo udělat když by byl potřeba reload, tak alespoň na ty roky měsíce týdny a dny, aby to bylo ´´přesné´´)

PS: Pokud by byl někdo tak ochotný tak to má běžet od data 25. Července 2013 (případně 16:00)

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Příspěvky nesouvisející s webem budou odstraněny.

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0