Autor Zpráva
oktam.
Profil *
zdravim,
vieme o sposobe ako spravit obrazkovy scrollbar?
napr. pre div..
dik
Spikee
Profil
Obrázkový? To je načo dobré?
Yuhů
Profil
ne, to normálně nejde.
oktam.
Profil *
ale ide to cez javascript. niekde som to videl.. ze som si to neulozil hned ;-/
oktam.
Profil *
aha! :-)
http://ghtml.com/showoff/scrollbar/index.html

ale je to strasne komplokovane... je to robene nejak cez position: absolute; co je problem kedze moja stranka je zarovnana na stred okna....
habendorf
Profil
http://www.codeproject.com/vb/net/LiuCoolScrollBar.asp

Nicméně rozhodně bych to nepoužíval, je to kravina. Scrollbar má vypadat jako scrollbar.
Fred
Profil
třeba http://www.ghtml.com/showoff/scrollbar/index.html , ale je docela opruz takovýhle věci ošetřovat pro vypnutý js . http://www.blueshoes.org/_bsJavascript/components/scrollablediv/exampl es/example1.html
Fred
Profil
Koukám, že jsem to měl zase dlouho rozepsaný, sorry za duplicitu
Webspy
Profil
jak bude vypadat scrollbar by měl "říci" klient, protože je to systémová záležitost, takže bych scrollbary nechal raději napokoji...
oktam.
Profil *
mne klient povedal, ze chce obrazkovy scrollbar :-)))
Spikee
Profil
Klienti stále chcú niečo iné ako je dobré :-)
oktam.
Profil *
http://ghtml.com/showoff/scrollbar/index.html
- tento tu je velmi dobry a aj vsade funguje. len je tam pouzite position absolute...:-/
neda sa to nejak opravit aby som mohol div s textom vlozit hocikde?
Yuhů
Profil
výše je vidět pěkná záměna "klienta" coby prohlížecího programu a "klienta" coby člověka, který platí stránky

Pokud něco používá position: absolute, s velkou pravděpodobností to hocikde použít nepůjde.
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.