Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Michal Sebek Profil |
#1 · Zasláno: 8. 5. 2015, 11:23:39
Existuje nějaký font, který by byl jakoby vyrytý (jako když se třeba do modelíny něco vyryje) do stránky?
|
||
petr 6 Profil |
#2 · Zasláno: 8. 5. 2015, 11:51:26
Existuje CSS vlastnost text-shadow, kterou si text můžeš nastylovat, aby jakýkoli font vypadal jako vyrytý.
|
||
sitole Profil |
Michal Sebek:
Ahoj, stačí použít tebou zvolený font a pomocí CSS navolit stínovaní a různé efekty. Je možné že takový font existuje. Velký archiv fontů od GOOGLE |
||
Michal Sebek Profil |
Dobře dík (o google.com/fonts i stínu jsem věděl, ale nenapadlo mě, že to jde nastylovat)
|
||
Bubák Profil |
Michal Sebek:
„nenapadlo mě, že to jde nastylovat)“ Vygůgluj si text shadow 3d effect
Na prvním místě mi vypadla stránka http://designshack.net/articles/css/12-fun-css-text-shadows-you-can-copy-and-paste/ Ještě dodám, stále se vyskytují prohlížeče, které text-shadov neumí, doporučuji takový vydírat barvu pozadí a textu tak, aby to bylo ve starších prohlížecích dobře čitelné. |
||
Časová prodleva: 10 let
|
Toto vlákno je staré, již dlouho do něj nikdo nepřispíval.
Informace a odkazy zde uváděné už nemusejí být aktuální. Nechcete-li řešit zde uvedenou konkrétní otázku, založte si vlastní vlákno, nepište do tohoto. Vložíte-li sem nyní příspěvek, upoutáte pozornost mnoha lidí a někteří z nich si jen kvůli vám přečtou i všechny předcházející příspěvky. Předpokládáte-li, že váš text skutečně bude hodnotný, stiskněte následující tlačítko:
Běda vám, jestli to bude blábol.
0