Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
PatrikPK Profil |
#1 · Zasláno: 1. 9. 2015, 14:46:26
Dobrý deň,
hľadám človeka ktorý je z Pakistanu kvôli pakistanskej doméne. Normálne pre Pakistancov stojí 1000PKR čo je asi 8,5€/rok a pre ľudí mimo Pakistanu je cena 21,5€/rok. A ešte viete mi poradiť dobrú emailovú službu? Chcem doménu yolomail.pk a na nej mať mail ale mailový hosting chcem mať niekde v EU - CZ SK Vopred ďakujem za všetky odpovede |
||
lionel messi Profil |
PatrikPK:
„A ešte viete mi poradiť dobrú emailovú službu?“ Dobré skúsenosti mám s yegon.sk, prípadne webglobe.sk (rovnaký poskytovateľ). Trochu drahšia cena, ale ochotná a promptná podpora, nechýba ani spoľahlivá hotline 24/7. „hľadám človeka ktorý je z Pakistanu kvôli pakistanskej doméne.“ Spolužiačka na vysokej je pôvodom z Pakistanu, ale narodená na Slovensku, opýtam sa jej, či má občianstvo a či by do toho išla. Žiaľ, občianstvo nemá. Myslím, že zmienky o konkrétnych hostingoch patria do kategórie Hosting, kam m>mmoderátori toto vlákno zrejme aj presunú. |
||
Joker Profil |
#3 · Zasláno: 1. 9. 2015, 15:59:25
PatrikPK:
Jen připomínám stinnou stránku té úvahy: Že tu doménu pak bude vlastnit někdo z Pákistánu a teoreticky může kdykoliv převzít kontrolu. lionel messi: Nejsem si jistý, jestli by se to mělo přesunout, tak to zatím nechávám tady. |
||
Časová prodleva: 7 dní
|
|||
PatrikPK Profil |
#4 · Zasláno: 8. 9. 2015, 10:03:33
lionel messi:
Ďakujem za radu a aj ochotu sa jej opýtať :) Joker: Tiež pravda radšej si ju kúpim na moje meno :) |
||
Časová prodleva: 10 let
|
0