Autor Zpráva
benye
Profil
Vyhodi hlasku ked zadam webadresu http eror code 403, upload je cez ftp clienta . Neviem si dat rady kde moze byt chyba , stranka je robena cez Pspad .
Davex
Profil
benye:
Můžeš prosím podrobněji popsat, co přesně děláš a v jakém programu? Když budeš psát s diakritikou, tak to třeba srozumitelnosti dotazu také pomůže.
Bubák
Profil
Chyba 403 zpravidla znamená, že chybí startovní soubor. Pozor, záleží i na velikosti písmen.
Pokud to nezprovozníš ani pak, zkus podrobněji popsat problém.
benye
Profil
Davex:
Stránka je vypracovaná v programe PSPAD , problém je že keď to dám na server tak pri spustení stránky vypíše chybu http error code 403 . A neviem kde by mohla byť chyba pri načítaní stránky už pri uploadnutej stránke .


Bubák:
Hm dobrá pripomienka , idem sa na to pozrieť .


Až cez víkend sa na to budem vedieť pozrieť , tak keby niečo napíšem zatial Ďakujem za každú radu . veľmi si to cenním . :)

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Příspěvky nesouvisející s webem budou odstraněny.

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: