Autor Zpráva
To je fuk
Profil *
Dobrý den,
rád bych se Vás zeptal jak by se dalo elegantně vyřešit, že v responzivní zmenšené verzi(od 400px) se nevleze na šířku displaye kontakt emailem, který je podle klienta nezbytný i v mobilní verzi. Řešili byste to nějakým JS, který by to skrýval/zobrazoval? Nebo existuje lepší způsob? Upřímně nevím jak velké písmo musí minimálně být, aby google uznal, že web je mobile friendly...ale pochybuji, že by se i při tom minimálním vlezl celý kontakt...Jde mi o to, aby se kontakt vlezl třeba na 50% display ať je prostor pro logo...

Aktuálně to vypadá takto a je to strašné... www.hofmannservis.cz
Kcko
bud zmenšit font nebo narvat pod sebe, proč to logo tak strasně zmenšuješ?
To je fuk
Profil *
pod sebou to je... font bych rád zachoval kvůli hodnocení googlu... jestli je to mobile friendly..

logo by mělo být větší pravda...
Kcko
To je fuk:
Ten font je zbytečně velký ;-) a google s menším fontem určitě nebude mít problém, na to jsi přišel kde / jak s tím, že ma Google problém s velikostí fontu, IMHO kravina.

Celkově ten responsive je dosti otřesný viz files.rjwebdesign.cz/i/20170108-214314.png
To je fuk
Profil *
chtěl jsem aby mi google napsal pod web optimalizováno pro mobily prý v takové případě tento web upřednostní pokud je uživatel na mobilu...
Upřímně webů jsem udělal pár a tento je první responzivní... Jak to mám udělat, abych pokryl všechna rozlišení?

support.google.com/adsense/answer/6196932?hl=cs

ale už ani nevím kde to psali měl jsem pocit, že přímo google... ten odkaz je na nic... akorát jsem tam podle toho zkoušel to optimálnost
a chtěl větší písmo
Kcko
Tak to najdi, protože tomu nevěřím, mám hodně webů s menším písmem v záhlaví a jsou responsivní a google se na ně tváří OK.

Jak na responsivní weby jsem už tady někdě psal, začni studovat zde - základní věci - Responsivní design, hodně pak záleží i na oku a zkušenosti daného webdesignera, inspirovat se můžeš u jiných webů a zkoumat, jak řeší různé věci.

S konkrétním problémem se ptej klidně tady (na této diskusi).

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Příspěvky nesouvisející s webem budou odstraněny.

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0