Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
JardaB Profil |
#1 · Zasláno: 12. 3. 2018, 14:42:25
Neporadí někdo prohlížeč pro android, který umí kliknutím nebo tažením schovat adresní řádek? Mám to pro určitý projekt, kde se snažím obsah přizpůsobit ploše mobilu. Adresní řádek u některých prohlížečů zabírá desetinu displeje. Jde o jednoduchou javascriptovou hru přes prohlížeč, kdy právě tato lišta rapidně ubírá plochu.
|
||
Bubák Profil |
#2 · Zasláno: 12. 3. 2018, 15:45:18
V mobilnívj prohlížečích se nevyznám, ale klíčové slovo je fullscreen. Může být vyvolán uživatelem, nebo JavaScriptem (v interakci s vužiatelem).
|
||
JardaB Profil |
#3 · Zasláno: 12. 3. 2018, 15:55:53
Díky, mrknu zda to jde pomocí javascriptu..
|
||
Bubák Profil |
#4 · Zasláno: 12. 3. 2018, 16:03:09
Jde to a napoprvé se prohlížeč zeptá, zda to chce uživatel pro daný web povolit. Nyní se to nejčastěji používá u videí.
Pozor na historicky cenné kódy, v současných prohlížečích nefungují a fungovaly jen v IE 5/6, pokud se nepletu. Fullscreen API první, na co jsem natrefil, možní ti to bude stačit, pokud ne, tak se máš od čeho odpíchnout. |
||
JardaB Profil |
#5 · Zasláno: 12. 3. 2018, 16:10:39
Nejsem si jistý, ale přijde mi, že to co mi tu nabízíš, roztáhne pouze obsah na využitelnou plochu. Tedy nikoliv, že by to odstranilo lišty nebo adresní řádek prohlížeče.
|
||
Joker Profil |
#6 · Zasláno: 12. 3. 2018, 16:23:00
JardaB:
Podle popisu to je na celou obrazovku. |
||
JardaB Profil |
#7 · Zasláno: 12. 3. 2018, 16:28:56
Našel jsem tohle a funguje.. Díky moc.
function zapnoutFullscreen(el) { if (el.requestFullscreen) { el.requestFullscreen(); } else if (el.msRequestFullscreen) { el.msRequestFullscreen(); } else if (el.mozRequestFullScreen) { el.mozRequestFullScreen(); } else if (el.webkitRequestFullscreen) { el.webkitRequestFullscreen(); } } |
||
Časová prodleva: 7 let
|
0