Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Roman Plencner Profil |
#1 · Zasláno: 15. 2. 2020, 10:43:07
Dobrý den. Prosím vás o vyplnění anonymní ankety:
forms.gle/TcBppRUEE6biRqet6 Když se nasbírá dostatek dat, zveřejním výsledky v tomto vlákně. Děkuji vám za váš čas i za ochotu. S pozdravem :) |
||
mckay Profil |
#2 · Zasláno: 15. 2. 2020, 13:03:28
Roman Plencner:
Pokud ještě můžete upravovat ten formulář, bodlo by, kdyby otevřené odpovědi nebyly vyplňované do inputu, ale do textarea. |
||
Tomášeek Profil |
Roman Plencner:
No, za mě je ten formulář nevhodný prezentování zde. Kdo vám tvořil web (když jsou zde webari)? Kolik stal? Jako ve mzdových nákladech? V “uslem zisku”, tedy v klientských cenách? Jinak? Podle čeho jsem vybíral firmu? Neříkám, ze je postaveny špatně, smysl dává. Ale pro jinou cílovou skupinu. Tady budeš mít 80+% odpovědi “tvořil jsem si sám/interně”, ale to asi neodpovídá tomu, co je realita ve společnosti. Reálně to bude takových 10-15 procent, pokud budeš mít pestrou cílovou. Co je vlastně cílem toho průzkumu? |
||
Roman Plencner Profil |
#4 · Zasláno: 15. 2. 2020, 17:13:08
Děkuji vám za užitečné podněty. Oba máte pravdu.
Proč jsem dal formulář na JakPsatWeb = spoléhal jsem se na to, že zde bude více uživatelů kteří nejsou profi webaři a kteří si firemní web objednali od dodavatele. Cílem bylo získat užitečné informace z ankety a zároveň zkušenosti s online průzkumem :) už teď mi je jasné kde jsem v anketě udělal chybu při cílení otázek, na druhé straně už dnes jsem získal i první zajímavé výsledky. |
||
Časová prodleva: 3 roky
|
0