Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Daniel47 Profil |
Ahojte, neznáte nějaký Open Source WebMail klienta na web stránku?
No potřebují něco podobného co má seznam.cz pěkný webmail klient. :) |
||
NoxOne Profil |
#2 · Zasláno: 9. 3. 2021, 00:34:02
Co takhle se podívat po internetu. roundcube.net
|
||
Daniel47 Profil |
#3 · Zasláno: 9. 3. 2021, 09:42:56
NoxOne:
Na tento jsem se díval, ale ten se mi nelíbí. |
||
Keeehi Profil |
#4 · Zasláno: 9. 3. 2021, 10:13:25
Daniel47:
Pro roundcube existují skiny/styly. Tak si je zkus najít, třeba se ti bude nějaký líbit. Další známý je squirrelmail mail. Ten se ti asi taky nebude líbit (podle mě vypadá v základu hůře než roundcube) ale zase pro něj existují skiny/styly, takže něco se ti líbit může. Pak jsem ještě někde lehce zavadil o Nextcloud Mail. Žádné velké zkušenosti s tím nemám ale dle gitu je to alespoň udržovaný projekt. Co neznám vůbec je rainloop. Při hledání to na mě několikrát vyskočilo a nevypadá to špatně, tak to můžeš taky vyzkoušet. Pokud ti jde jen o to, abys měl email na vlastní doméně, tak se to dá zařídit i jinak. O tom víš? Myslím tím Gmail a jiné podobné mailové služby na vlastní doméně. |
||
Daniel47 Profil |
Keeehi:
Díky za odpověď. Já mám vlastní web server & mail server + doménu, takže použít GMail není možné. Nejlépe PHP 7.0 až 7.4 |
||
NoxOne Profil |
#6 · Zasláno: 9. 3. 2021, 12:21:35
Přece není problém mít vlastní web a jako mail server používat gmail. Dokonce i seznam mail můžeš používat. Stačí si u nich zaplatit za provoz ("profi mail") a v DNS nasměrovat mail záznam na seznam.
A ještě jedna rada ... když chceš něco free a nic dostupného se ti nezamlouvá ( graficky, funkčně nebo složitostí implementace) tak si napiš něco vlastního. Lepší radu asi nemám. |
||
Daniel47 Profil |
#7 · Zasláno: 9. 3. 2021, 12:24:09
NoxOne:
Říkám, že mám vlastní Mail Server. A áno něco si najdu. |
||
N71 Profil * |
#8 · Zasláno: 9. 3. 2021, 18:38:20
Osobně bych doinstaloval na server IMAP (pokud už nemáš) a tím se ti otevře k dispozici celkem nepřeberné množství webových mailových klientů, které můžeš umístit kamkoliv. Je dobré hledat na GitHubu podle počtu uživatelů a četnosti aktualizací.
|
||
Daniel47 Profil |
#9 · Zasláno: 10. 3. 2021, 09:49:19
N71:
Já už mám IMAP i POP3. SMTP to je samozřejmost. |
||
Časová prodleva: 4 roky
|
0