Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Tomáš Domanik Profil |
#1 · Zasláno: 24. 2. 2006, 04:52:53 · Upravil/a: Tomáš Domanik
Toto je off-topic, ale proste mi tu v tejto diskusii chýba výraz
NicheBot "...Don't ask where does it lead, just folow it." - Fridrich Nietche PS : teto topick patrý do SEO, ale jeden chytrý flash moderator to vymazal .... ... njn chcelo by to miniBB2 ... PS2: ad offtopic - Chcete vlastní tématickou skupinu? |
||
Yuhů Profil |
#2 · Zasláno: 24. 2. 2006, 22:17:43
mohl by mi někdo prosím objasnit, o co tu jde?
|
||
Dero Profil |
#3 · Zasláno: 24. 2. 2006, 22:58:44
Yuhů: Pokud to není dadaistická koláž, tak je to prostě pitomost, řekl bych.
|
||
Tomáš Domanik Profil |
#4 · Zasláno: 24. 2. 2006, 22:59:30 · Upravil/a: Tomáš Domanik
nichebot.com
ehmm fakt som mysles ze sa tu najde nikdo kdo po precitani "nepytaj sa kam to vedie, proste to nasleduj" napise nichebot na google a najde o com hovorim ... (to ze to napisal zronva fridrich nietche je uz len taka slovna hracka) k minibb2 - ma moznosnost urcovat ktory admini moderuje ktoru diskusiu/diskusie ... teda aby sa admin flashu nevrtal v SEO ... (tam uz len pojem bot vyvolava zaujem) btw k ikonkam >>> staci napriklad v DreamWaveru dat prepisovat width=16 height=16 ----- width=32 height=32 a nastavit to pre cely adresar templates/ (ak by s tym bol problem napisem navod ...) ukazku mozete vidiet napr u nas na foru forum.isol.cz (nenasiel som uz topic v ktorom ste sa o tom bavili) |
||
Timy Profil |
#5 · Zasláno: 24. 2. 2006, 23:02:17
Dero
Pokud to není dadaistická koláž, tak je to prostě pitomost, řekl bych. Co surrealismus? |
||
Dero Profil |
#6 · Zasláno: 24. 2. 2006, 23:08:07
Timy: Ty v tom vidíš asociace? Pro mne je to roztrhaný slovník. :o)
|
||
jozob Profil |
#7 · Zasláno: 25. 2. 2006, 06:53:31
Tomáš Domanik
"k minibb2 - ma moznosnost urcovat ktory admini moderuje ktoru diskusiu/diskusie ... teda aby sa admin flashu nevrtal v SEO" Ja by som povedal, že za súčasneho stavu funguje to isté. |
||
Tomáš Domanik Profil |
#8 · Zasláno: 25. 2. 2006, 14:31:12
miniBB1.7 nema moznost urcit ktory admin moze moderovat ktore diskuise ...
totiz v miniBB 1.7 je v bb_specials.php nieco taketo >>> $mods=array(105,305,789); teda definuje jednorozmerne pola moderatorov kdezte miniBB2 ma v bb_specials.php nieco taketo $mods=array( 1=>array(9,996), 2=>array(9) ); teda definuje 2 rozmerne pole. ja by som zasa povedal ze je dobre nieco o tom vediet a az potom pisat... a vzhladom k tomu ze sa yuhu-ovi, nechce vrtat v kode (ako sam v niekotrej diskusii uviedol, nepredpokaldam ze by pisal vlastny add-on pre miniBB |
||
mat Profil |
#9 · Zasláno: 25. 2. 2006, 14:36:11
Tomáš Domanik
vzhledem k tomu, že jsem poměrně dlouho moderoval téměř všechny diskusní témata (kromě Práce a zakázky a Flashe, kterému nerozumím ani za mák) jde určit moderátorům jejích písečky i v této verzi - mám pocit, že ti asi někdo šlápl na kuří oko, že? |
||
jozob Profil |
#10 · Zasláno: 25. 2. 2006, 14:38:23 · Upravil/a: jozob
Tomáš Domanik
Vychádzam z praxe. Raz som písal tuším llookovi, aby prišiel zmazať jeden topic, ale nemohol ho zmazať, pretože v tej téme bol označený ako člen, nemal tam administrátorské práva. "ja by som zasa povedal ze je dobre nieco o tom vediet a az potom pisat..." Ja by som povedal, že je dobré orientovať sa na diskusii dlhšiu dobu, poznať veci z praxe a až potom niečo písať. |
||
Tomáš Domanik Profil |
#11 · Zasláno: 25. 2. 2006, 15:07:22
Ok uznavam, berem zpet a ospravedlnujem sa.
|
||
Časová prodleva: 19 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0