Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Petra z Votic Profil |
#1 · Zasláno: 13. 3. 2006, 13:05:05
Mám CS2 EN, ale rozhodně né tolik zlaťáků ke koupení druhé české verze. Lze někde stáhnout Help (po stisknutí F1 v CS2) v češtině?
Nejde mně o počeštění uživatelského prostředí, ale jen o ten help. I need your help ...... Help me please ... Help |
||
DoubleThink Profil * |
#2 · Zasláno: 13. 3. 2006, 13:13:03 · Upravil/a: DoubleThink
Řekl bych, že český help nebude nikde ke stažení - už z důvodu existence krabicové české verze.
Nicméně českou verzi Photoshopu bych si nekoupil ani zadarmo - psát do rozměrů jednotku ob místo px, nebo přemýšlet, jestli doplněk je inverze nebo průnik - na to teda nemám žaludek. |
||
Časová prodleva: 2 měsíce
|
|||
Anonymní Profil * |
#3 · Zasláno: 2. 5. 2006, 22:12:26
hahaha
|
||
Walter Profil * |
#4 · Zasláno: 2. 5. 2006, 23:04:33
jen kdybys hledal, na seznamu ma zaindexovanou stranku borec, kterej prelozil tak asi 150 000 programu atd. A z tim help bez vis kam.
|
||
Časová prodleva: 2 měsíce
|
|||
Koki Profil * |
#5 · Zasláno: 9. 7. 2006, 14:54:23
Tady dávám návod jak 100 % dostat češtinu do EN verze u Adobe Photoshop CS2 9.0. Funguje to..
1) Nainstalovat EN verzi 2) Nainstalovat do jiného adresáře 30 denní Trial českou verzi (volně ke stažení např. na http://www.amsoft.cz/Podpora/download/Adobe/photoshop/main.html 4) Všechny soubory a adresáře z CZ verze nakopírovat do kořenového adresáře EN verze, zadat při kopírování volbu nahradit všechny soubory 4) Po tomto zákroku nebude program dočasně funkční 5) Spustit znovu instalátor původní EN verze a zadat volbu "Opravit instalaci" 6) Odinstalovat českou Trial verzi 7) Původní EN verze je nyní kompletně česká, vč. nápovědy a plně funkční |
||
Časová prodleva: 9 dní
|
|||
milda Profil |
#6 · Zasláno: 18. 7. 2006, 18:17:28
To Koki - mám vše připraveno, ale nejsem si jist, keré "věci" mám překopírovat. Mohl bys, prosím 2-3-mi větami přiblížit? Díky.
|
||
Časová prodleva: 17 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0