Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Axamith Profil |
#1 · Zasláno: 21. 3. 2006, 17:18:25 · Upravil/a: Axamith
Mám napsanou stránku a když si ji stáhnu z webu, tak se uloží celá kromě jednoho obrázku - loga v hlavičce. Původní vel. GIFu je 22kB. Zkoušel jsem měnit i umístění a název obr. a nepomohlo to. To je dosti nestandartní. Máte někdo ponětí, proč to dělá. Ne že by to mělo na funkci vliv ( živočicháře ), ale když něco dělám, tak chci, aby to běhalo pořádně. Link : Fishland.cz
|
||
BaTeCzKo Profil |
#2 · Zasláno: 21. 3. 2006, 17:23:59 · Upravil/a: BaTeCzKo
Mi se to stáhlo až po nějaké době, ale stáhlo. Mujweb.cz je asi docela pomalý... zkus třeba webzdarma.cz - je tam sice taky reklama, ale menší a většinou jen jedou. Navíc adresa neco.wz.cz je hezčí než nějaké mujweb.cz/www/blabla/ ;)
|
||
Axamith Profil |
#3 · Zasláno: 21. 3. 2006, 17:37:44
Už je na to koupená doména, ale zatím jsem nevybral hosting. Stránky jsou mnohem rozsáhlejší a můjweb používám pouze k ladění. Stáhl se ti celý i s hlavičkou? Zkus si to otevřít z disku. Mě to taky stáhne, ale neuloží se logo v hlavičce. Ten soubour tam potom prostě chybí.
|
||
BaTeCzKo Profil |
#4 · Zasláno: 21. 3. 2006, 18:49:08
No, tak se mi to taky nechce stáhnout. Není to těma rámcema co tam používáš? (nevím proč)
|
||
Axamith Profil |
#5 · Zasláno: 21. 3. 2006, 20:36:40
Nevím, Ten rámec si tam hodil můjweb kvůli reklamě, samotná stránka je psaná klasicky. Nedaří se mi to uložit, ani když spustím zdroják z disku a chci to uložit. (???)
|
||
BaTeCzKo Profil |
#6 · Zasláno: 21. 3. 2006, 21:23:36
Tak to asi máš na PC nějaký virus. Nejmenuje se náhodou windows? (jo hrozná sranda, mám ho taky :D)
|
||
Bubák Profil * |
#7 · Zasláno: 21. 3. 2006, 23:37:18
Bez problémů to ukládám jakýmkoliv programem z "velké trojky", IE, FF, O.
|
||
Axamith Profil |
#8 · Zasláno: 23. 3. 2006, 22:11:14
Díky, ale nemám problém web uložit, to jde bez problémů. Problém je v tom, že neuloží obrázek z pozadí hlavičky. Zkuzte si to stáhnou na disk a potom znovu spustit z disku. Zobrazí se to bez pozadí v hlavičce a když se podívám do uložených souborů, tak tam ten obr. také není. Nevím čím to je.
|
||
Časová prodleva: 18 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0