Autor Zpráva
Axamith
Mám napsanou stránku a když si ji stáhnu z webu, tak se uloží celá kromě jednoho obrázku - loga v hlavičce. Původní vel. GIFu je 22kB. Zkoušel jsem měnit i umístění a název obr. a nepomohlo to. To je dosti nestandartní. Máte někdo ponětí, proč to dělá. Ne že by to mělo na funkci vliv ( živočicháře ), ale když něco dělám, tak chci, aby to běhalo pořádně. Link : Fishland.cz
BaTeCzKo
Mi se to stáhlo až po nějaké době, ale stáhlo. Mujweb.cz je asi docela pomalý... zkus třeba webzdarma.cz - je tam sice taky reklama, ale menší a většinou jen jedou. Navíc adresa neco.wz.cz je hezčí než nějaké mujweb.cz/www/blabla/ ;)
Axamith
Už je na to koupená doména, ale zatím jsem nevybral hosting. Stránky jsou mnohem rozsáhlejší a můjweb používám pouze k ladění. Stáhl se ti celý i s hlavičkou? Zkus si to otevřít z disku. Mě to taky stáhne, ale neuloží se logo v hlavičce. Ten soubour tam potom prostě chybí.
BaTeCzKo
No, tak se mi to taky nechce stáhnout. Není to těma rámcema co tam používáš? (nevím proč)
Axamith
Nevím, Ten rámec si tam hodil můjweb kvůli reklamě, samotná stránka je psaná klasicky. Nedaří se mi to uložit, ani když spustím zdroják z disku a chci to uložit. (???)
BaTeCzKo
Tak to asi máš na PC nějaký virus. Nejmenuje se náhodou windows? (jo hrozná sranda, mám ho taky :D)
Bubák
Profil *
Bez problémů to ukládám jakýmkoliv programem z "velké trojky", IE, FF, O.
Axamith
Díky, ale nemám problém web uložit, to jde bez problémů. Problém je v tom, že neuloží obrázek z pozadí hlavičky. Zkuzte si to stáhnou na disk a potom znovu spustit z disku. Zobrazí se to bez pozadí v hlavičce a když se podívám do uložených souborů, tak tam ten obr. také není. Nevím čím to je.
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0