Autor Zpráva
Marcus Flintus
Profil *
Mám na stránkách http://tarantino.wz.cz problém.
většinou stránka neodpovídá již při funkci
session_start();
- vůbec nevím proč =/
jindy se to zase zastaví na podmínce:
if ((isset($_SESSION["id"])) and ($admin_prava == "admin_")){

zjistil jsem to tak, že jsem dával do různých míst kódu
exit;
a tak jsem zjistil, kde je něco špatně. ale nic špatnýho na tom nevidim, obvzlášť, když to předtím všechno běhalo...=/ teď to neodpovídá.
Peca
Profil
Nechápu, jak je možné pomocí exist zjistit, zda se vykonávání kódu dostalo až tam? Nebude lepší testovat pomocí echo?
Marcus Flintus
Profil *
už jsem to "vyřešil" naprosto nepochopitelný.

2 Peca:
jedině tak se to dalo zjistit, protože ty stránky prostě neodpovídaly. (což taky nechápu),, a když jsem dal na začátek exit; tak se načetlo bílí nic, ale NAČETLO se to ;-)
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0