Autor Zpráva
Anonymní
Profil *
Lidičky, vypadá to, že vznikne nový portál!! http://www.jaknaweb.com/ukazuj.php?f=1&i=62887&t=62887 Jak vydíte jejich šance? Já teda moc ne, ale jen pokud to budou mít na tý doméně klikni.eu - protože jedno Klikni už existuje a navíc ,,tupí uživatelé´´ znají jen koncovku .cz
thingwath
Jak chtěji něco rozumného provozovat, když ani nemají na odměny pro programátory? :-)
Anonymní
Profil *
hm... Třeba mají dost nadšení pro věc... Ale ta je beztak za chvíli přejde... (podle mě chcou bejt slavní jako Ivo Lukačovič :)
thingwath
Za nadšení se potřebné věci nekoupí :-)
Anonymní
Profil *
Myslím, že slávu Iva si už jen tak někdo neudělá. Začal na tom dělat v době kdy po tom byl hlad. Dneska už to tak není.
Ale na druhou stranu se jim to podařit může. Proč by né. Pokud se na tom usadí několik lidí a budou mít fakt velkou vytrvalost, tak může nakonec být z toho docela něco zajímavého. ...je jasné, že se nedá hovořit o nějakém boji prosi Seznam, Centrum a Atlas, že :-)
filip186
LOL :-D.
simka00
na slovensku podle mě nějakou šanci mají...
Radek Hrabůvka
Jestli jsem to dobře pochopil, chtějí vařit z vody.
Zahon
Souhlasím s Radkem Hrabůvkou. Mám pocit že u piva dva lidé vymysleli portál a teď za tou ideou jdou jako slepí... Myslím si že bez pořádného nápadu nemohou prorazit. A co jsem to četl tak to zatím na žádný nápad nevypadá...
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0