| Autor | Zpráva | ||
|---|---|---|---|
| japlavaren Profil |
#1 · Zasláno: 26. 5. 2006, 23:04:04
mám problém. mám grafickú GeForce4 MX 4000. nieje to až také staré, a má to výstup na tv cez cinch i s-video. problém je v tom, že na cinch neposiela žaden signál, iba pri štarte systému a VGA móde. a aj to iba čiernobieli. i keď sa nejakých 5s pred skončením načítavania win prepne na farebný. a keď pripojím s-video, je to pripojené stále, ale ćiernobiele. ako docieliť, aby to išlo cez cinch alebo s-video farebne a stále. problém s čiernobielosťou je asi v 8ročnej farebnej tv, ktorá nrdokáže dekódovať signál/to som našiel na nete/. googlim už celí deň, a nič/. skúšal som už skoro všetky zapojenie s kondíkmi, odpormi a neviem akími redukciami. pokiaľ viete, tak poradťe
|
||
| MASH Profil |
#2 · Zasláno: 28. 5. 2006, 11:23:58 · Upravil/a: MASH
Máš zle nastavenú normu PAL pre TV výstup. Zmeň to na PAL pre SK. Ak v ponúkanom zozname krajín SK nebude, skús to prepínať pokiaľ sa ti farba "nechytí". Ja mám na MX400 nastvené PAL-B (Dánsko).
Cez S-video to budeš mať kvalitnejšie, ale TV musí mať S-video vstup. Ak ho nemá, pusti to cez cinch. |
||
| japlavaren Profil |
#3 · Zasláno: 29. 5. 2006, 21:12:14
no, cinch nejde. skúšal som už zajpjenie i s 470pF a 75R. nič. prebehol som všetky normi, nič. ešte skúsim cinch. ale asi nie. možno je odpálený. ale rozbehať sa to musí dať. ak to išlo na starej 15-ročnej TESLE/niekde som to čítal/. tak na tej 8ročnej orave to ísť musí. ak viete, tak poraďte
|
||
| japlavaren Profil |
#4 · Zasláno: 31. 5. 2006, 13:49:36
no, asi sa na to vykašlem. asi jediným riešením je smetlák :-)
|
||
|
Časová prodleva: 20 let
|
|||
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0