Autor Zpráva
Anonymní
Profil *
Nevím jak vy, ale já slyšel v TV ve zprávách, že pro volby byl udělanej ,,portál, který dokáže vyřídit až 100 požadavků za vteřinu´´ - no tak sem si říkal, že to není moc když se tam nahrne skoro celá čr. Ale to je teďka fuk. Dneska namačkám www.volby.cz a co se nestane? The request did not specify a valid virtual host. Tomu říkají ten zázrak techniky?
Anonymní
Profil *
Ale teďka fungujou?!
Anonymní
Profil *
Jo, už vím. ono to nefunguje pouze jako volby.cz když dám www.vloby.cz, tak to funguje normálně. To je ale blbá chyba
koudi
To je chyba, která mě vždycky dokáže vytočit - zásadně píšu bez www.
Radek Hrabůvka
To je chyba, která mě vždycky dokáže vytočit Chyba nastevení serveru. Chudák uživatel pak musí hádat, jak to je. BFU vždy píši www všude třeba www.diskuse.jakpsatweb.cz pokročilí zase nikde jakpsatweb.cz
Mistr
Anonymní
když dám www.vloby.cz, tak to funguje normálně
Tak to asi těžko. :-)
Anonymní
Profil *
Mistr
nevím jak ty, ale když všude píšu www.volby.cz a pak najednou www.vloby.cz tak mi dojde, že to je překlep... Mě by to teda došlo...
Mistr
Anonymní
nevím jak ty, ale když všude píšu www.volby.cz a pak najednou www.vloby.cz tak mi dojde, že to je překlep... Mě by to teda došlo...
Tak jsi to mohl v dalším příspěvku opravit.

Nicméně sis možná (asi ne) nevšimnul, že je tam ten smajlík. Příště se zkus pořádně podívat.
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0