Autor Zpráva
Romanticka
Zdravím,

chtel bych se jen tak orientacne zeptat. Kdyz budu mit s nekym DPP, muzu mit s tim pak nejaky problemy? Napriklad, ze by prisla nejaka kontrola nebo tak? Kolik muzu mit DPP za rok? Je to nejak omezeny? Kolik na to muzu vydelat penez rocne, kdyz jsem student? Co kdyz nemam ZL?

Diky za odpovedi...
quinux
Romanticka
MYslíš dohodu o provedení práce? Myslím, že brigádně můžeš ročne odpracovat max. 100 hodin. Co vím tak se to řeší tak, že když např. na něčem děláš 30 hodin a domluvili jste se, že za to dostaneš celkově třeba 5000 Kč. Tak se prostě napíše, že jsi dělal jen 5 hodin, ale za 1000 Kč/hod. ;o)
Romanticka
jo, myslim dohodu o provedeni prace. Zajima me kolik muzu mit tech dohod za rok, zda je to nejak limitovane. A dale otazky, ktere jsou vyse...
quinux
Romanticka
Myslím, že je to limitováno jen tím počtem hodin jak jsem říkal. Počtem dohod myslím ne. Ale nejjistější máš zajít (nebo zavolat) se zeptat na finančák.
Romanticka
Pomuze mi jeste nekdo a zodpovi vyse polozene otazky? Nebo kde bych o tom nasel vice?
nightfish
DPP jsou omezeny na 100 hodin práce ročně u jednoho zaměstnavatele
pokud by toho bylo víc, tak je možnost buď zařídit ŽL a nebo tvořit na základě smlouvy o dílu (s tím však nemám zkušenosti, mám ŽL)

jinak daňové přiznání je potřeba podávat v případě, že roční příjem přesáhne určitou částku
Romanticka
jinak daňové přiznání je potřeba podávat v případě, že roční příjem přesáhne určitou částku

Danove priznani musim podavat i kdyz to delam na DPP a nemam ZL?
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0