Autor Zpráva
Hanz
Profil
Jde nějak rozbalit soubor přímo na serveru??
habendorf
Profil
Máš na mysli jako dekomprimovat?
Hanz
Profil
habendorf
Jo
habendorf
Profil
Nevím, nikdy jsem to neviděl, ale čistě selským rozumem:
1) na serveru by musel běžet nějaký dekomprimační program, kterému by se soubor předal s dalšími parametry a pak by se mu odebraly výsledky
2) nedovedu si představit, co by se stalo, když by třeba 100 uživatelů najednou začalo něco rozbalovat
3) k čemu by to bylo? Asi je lepší stáhnout 1MB a rozbalit si to pěkně na klientovi než zatěžovat server a pak stahovat 8MB.
Hanz
Profil
habendorf
Bohužel já to chci naopak :o) --> sbalit si to usebe a rozbalit na serveru
habendorf
Profil
Jo takhle, ty to chceš pro upload na server. No tak to je zajímavá myšlenka, to mě nikdy nenapadlo.
Ale bohužel nevím, bude muset poradit někdo chytřejší. Nicméně budu toto téma napjatě sledovat :o)
Yuhů
Profil
setkal jsem se kdesi s tím, že se prý po FTP dá přenášet zipovaně. Ne jako přenášet zip, ale přímo zipovaně FTP. Ale nikdy jsem to nikde neviděl použít a nevím, jak se to dělá.

Rozbalit archiv na serveru můžeš jedině v tom případě, že tam máš ssh přístup. Pokud ne, tak jedině nějakým zoufalým hackem. Pokud tam máš ssh přístup, tak v patřičném adresáři prostě
gunzip soubor.gz
habendorf
Profil
Dost jsem googloval, nejlepší výsledky dává "PHP decompress", taky "remote decompress" a "serverside decompression". Zdá se že to jde, používají pro to jakýsi bz2_filter
(možná jsem uplně mimo)
Leo
Profil
PHP urcite umi rozbalovat, ale otazka je co. Mam pocit, ze jen formaty archivu, do nichz se neda sbalit vic souboru naraz, coz je asi to, co potrebujete ne (prenest najednou vic souboru naraz)? Leo
Fred
Profil
Kdysi mě na slunečnici zaujalo tohle http://www.zippedweb.d2.cz/ , ale nezkoušel jsem to ?
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.