Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
djlj Profil |
#1 · Zasláno: 31. 8. 2006, 19:27:06
Zdravím, už dlouho hledám nějakého poskytovatele plateb smskou, který musí splňovat následující:
1. nesmí tam být žádný "aktivační" poplatek (to má sms.cz, erika.cz). 2. budu mít k dispozici nějaký soft, který bude generovat tvar smsky například v závislosti na uživatelově ID (takto to má sms.cz a erika.cz - bohužel mají ten aktivační poplatek). Rozhodně to nechci tak, jak to mají mikroplatby.cz, že si do stránky vložím iframe, kde se ještě bude generovat nějaké heslo a já nevím co dalšího. 3. po odeslání smsky se provede automaticky nějaký script, který aktivuje například placenou službu. Víte někdo o něčem? |
||
Nox_lbc Profil |
#2 · Zasláno: 31. 8. 2006, 19:49:02
No, na výběr v ČR moc nemáš ... co na to Seznam ? druhá nebo třetí největší databáze firem v ČR ?
http://search.seznam.cz/searchScreen?w=sms+platby&mod=f |
||
djlj Profil |
#3 · Zasláno: 1. 9. 2006, 13:00:06
Nox_lbc
Dík za odpověď. Přiznám se, že na Seznamu mě hledat nenapadlo (nepoužívám ho nikdy), zkoušel jsem jen Google :). Do pipay.com jsem psal už dříve, ty to mají tak, jak potřebuji, jenže tam mají v podmínkách, že musím mít celodenní telefonní technickou podporu, což nepřipadá v úvahu... Z mediamel.com se mi jen vrátila zpráva o nedoručení... Ještě zkusím písnout do toho softmatch.cz, jinak jsem tam už nic moc nenašel... Spíš mě zajímalo, jestli někdo o něčem konkrétním neví, co třeba sám používá... |
||
DJ Miky Profil |
#4 · Zasláno: 1. 9. 2006, 14:01:12
djlj
A co SMSden? (nemám s tím žádné zkušenosti, jen to znám) |
||
djlj Profil |
#5 · Zasláno: 1. 9. 2006, 14:09:48
DJ Miky
To jsou Mikroplatby.cz. |
||
Časová prodleva: 2 měsíce
|
|||
Mistr Profil |
#6 · Zasláno: 12. 11. 2006, 03:08:11
co na to Seznam ? druhá nebo třetí největší databáze firem v ČR ?
Druhá nebo třetí největší databáze firem? Omyl! Největší databáze podniků, živnostníků a organizací na internetu v České republice je na Seznamu. Nic není rozsáhlejšího. I Zlaté stránky jsou menší. Ostatně nedávno jsme to na oddělení slavili, viď, Yuhů? |
||
djlj Profil |
#7 · Zasláno: 12. 11. 2006, 12:06:30
Mistr
Děkujeme za informaci. |
||
Časová prodleva: 18 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0