Autor Zpráva
Anonymyš
Profil *
Lidi, prosim vo pomoc. Mám haldu MP3, a potřebuju je dostat do ňákýho formátu, kterej přehraju ve starý věži, takže nejspíš WMA. Poradíte mi ňákej program, kterej tohle umí a je FREE? Googlil sem, ale našel sem samej trial nebo share, kterej umožňuje jenom pár písniček... Byl bych vděčnej za konkrétní link, díky moc
Anonymyš
Profil *
Omlouvám se za špatnej název tématu, má to bejt pochopitelně MP3 2 WMA, soráč
Miloš
Nedovedu si představit, že by věž nepřehrála MP3 a zároveň přehrála WMA, neboli Windows Media Audio.
Patrně máš na mysli CDA, neboli klasické CD. To uděláš z empétrojek dost jednoduše. Máš-li Nero, zadej vypálit hudební CD a místo souborů WAV tam přetahej empétrojky.

Máš-li jiný vypalovací program, vyzkoušej to taky. Pokud se bude vzpouzet, bude napřed potřeba MP3 převést na WAV.
Anonymyš
Profil *
Miloš
Asi máš pravdu, asi sem poplet ty názvy... je to Philips, a je starej tak 15 let... každopádně zkusim to Nero, díky moc
Miloš
Není zač.
Mistr
Anonymyš
Dost také záleží na rychlosti vypalování. Musíš jet rychlostí opravdu malinklatou. Bude to sice trvat déle, ale zas to bude fungovat. Vyšší rychlost nemusí starší přehrávač CD zvládnout. Alespoň takovou mám (vlastní) zkušenost.
šufánek
no, nejlepší na tyhle věci je dbpoweramp - malej, praktickej a rychlej. dá se do něj šoupnout spousta pluginů - pro různý formáty. při instalaci bacha - někomu nemusí bejt příjemná integrace do explorera, i když mě konverze přes right-click celkem "přirostla k myši".
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0