| Autor | Zpráva | ||
|---|---|---|---|
| souki Profil |
#1 · Zasláno: 13. 9. 2006, 20:23:14
Retal
To byl původní plán, ale přeci jen už tu mám trochu moc vazeb. Ale Praha je asi 110km, takže je to ok =) Můžu se zeptat na důvod? |
||
| Timy Profil |
#2 · Zasláno: 13. 9. 2006, 23:19:54 · Upravil/a: Timy
souki
Nemusel bys taky dostat koleje, jako tady někdo :o)). Kupříkladu jestli si nic neseženu a opravdu nedostanu koleje ani na odvolání, tak budu každý den šest až sedm hodin na cestách. Příjemné, že? |
||
| Retal Profil |
#3 · Zasláno: 13. 9. 2006, 23:39:54
souki
Samostatnost od rodičů, studentský život, osobní růst atd. IMO mnohem důležitější věci na celé univerzitě než studium samotné. |
||
| thingwath Profil |
#4 · Zasláno: 13. 9. 2006, 23:45:31
Timy
Počkej, a to řešíš teprv teď? :o) |
||
| Timy Profil |
#5 · Zasláno: 13. 9. 2006, 23:54:24
thingwath
No žádost jsem poslal tak dva měsíce nazpět. Vyrozumění, že ty koleje nedostanu mi přišlo cca před týdnem. Odvolání posláno teď v pátek. Nějaký privátek už se sháněl, ale zatím každý věří (jsme celkem tři, respektive už dva), že ještě chytneme ty koleje, "prý" vždycky někdo nedojde a uvolní se další místa. |
||
| thingwath Profil |
#6 · Zasláno: 13. 9. 2006, 23:58:08
Timy
To je rozumný předpoklad, ale nevím. Mně by to teda docela naštvalo, dozvědět se to před týdnem -- když ten příští škola začíná :-) |
||
| Timy Profil |
#7 · Zasláno: 14. 9. 2006, 00:03:48
thingwath
No však mě to taky naštvalo. A jinak to není žádné jejich zpoždění nebo tak něco, už v pokynech, co jsem dostal někdy v červenci stálo, že vyrozumění dostanu až začátkem září... Polovina lidí z Opavy koleje dostala, polovina ne. Ale co, když tak nádr v Olomouci je docela hezký a přívětivý :-) |
||
| Retal Profil |
#8 · Zasláno: 14. 9. 2006, 10:53:22
Normálně pověs na nástěnku na kolejích a na fakultě papír, že sháníš koleje / ubytování.
|
||
| venca12 Profil |
#9 · Zasláno: 14. 9. 2006, 14:06:31
šufánek: Jo, ať na FELu žije technický kreslení, fyzika, silnoproud, měření a elektronika, pro programátora skutečně užitečné věci. Možná že už to zrušili, nevim, dva roky jsem tam nebyl.
Souki: Zkus liberec, hradec, pardubice, anebo podobný vidle. Občas se na něco budeš muset mrknout, ale zátěž to není taková jako v práglu. |
||
|
Časová prodleva: 3 dny
|
|||
| šufánek Profil |
#10 · Zasláno: 17. 9. 2006, 12:40:47
venca12: tušim, že zrušili. Zátěž v Pardubicích bo v Hradci menší bude, ale bude menší i procento "zbytečných" předmětů?
|
||
|
Časová prodleva: 20 let
|
|||
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0