« 1 2
Autor Zpráva
souki
Retal
To byl původní plán, ale přeci jen už tu mám trochu moc vazeb. Ale Praha je asi 110km, takže je to ok =)
Můžu se zeptat na důvod?
Timy
souki
Nemusel bys taky dostat koleje, jako tady někdo :o)). Kupříkladu jestli si nic neseženu a opravdu nedostanu koleje ani na odvolání, tak budu každý den šest až sedm hodin na cestách. Příjemné, že?
Retal
souki
Samostatnost od rodičů, studentský život, osobní růst atd. IMO mnohem důležitější věci na celé univerzitě než studium samotné.
thingwath
Timy
Počkej, a to řešíš teprv teď? :o)
Timy
thingwath
No žádost jsem poslal tak dva měsíce nazpět. Vyrozumění, že ty koleje nedostanu mi přišlo cca před týdnem. Odvolání posláno teď v pátek. Nějaký privátek už se sháněl, ale zatím každý věří (jsme celkem tři, respektive už dva), že ještě chytneme ty koleje, "prý" vždycky někdo nedojde a uvolní se další místa.
thingwath
Timy
To je rozumný předpoklad, ale nevím. Mně by to teda docela naštvalo, dozvědět se to před týdnem -- když ten příští škola začíná :-)
Timy
thingwath
No však mě to taky naštvalo. A jinak to není žádné jejich zpoždění nebo tak něco, už v pokynech, co jsem dostal někdy v červenci stálo, že vyrozumění dostanu až začátkem září... Polovina lidí z Opavy koleje dostala, polovina ne. Ale co, když tak nádr v Olomouci je docela hezký a přívětivý :-)
Retal
Normálně pověs na nástěnku na kolejích a na fakultě papír, že sháníš koleje / ubytování.
venca12
šufánek: Jo, ať na FELu žije technický kreslení, fyzika, silnoproud, měření a elektronika, pro programátora skutečně užitečné věci. Možná že už to zrušili, nevim, dva roky jsem tam nebyl.

Souki: Zkus liberec, hradec, pardubice, anebo podobný vidle. Občas se na něco budeš muset mrknout, ale zátěž to není taková jako v práglu.
šufánek
venca12: tušim, že zrušili. Zátěž v Pardubicích bo v Hradci menší bude, ale bude menší i procento "zbytečných" předmětů?
« 1 2
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0