| Autor | Zpráva | ||
|---|---|---|---|
| Meldo Profil |
#1 · Zasláno: 26. 9. 2006, 11:46:28 · Upravil/a: Meldo
Chcem sa len informovať, koľko je taká bežná cena za pridávanie produktov do e-shopu. Pridávanie bude realizované cez administračné rozhranie. Cca 5 položiek ku každému produktu.
Prosím berte v úvahu reálnu cenu. Nie vaše výmysli a túžby ako v nedávnom vlákne o kodovani. |
||
| tiso Profil |
#2 · Zasláno: 26. 9. 2006, 11:51:21
Upresni to pridávanie: cenu za to že niekto bude cez to rozhranie pridávať produkty do e-shopu alebo cenu za vytvorenie tejto časti administračného rozhrania?
|
||
| Meldo Profil |
#3 · Zasláno: 26. 9. 2006, 11:55:23
tiso
Cenu za to, že tam pridam položky cez už vytvorene rozhranie. Ale môžete povať aj cenu za vytvorenie takého rozhrania. |
||
| tiso Profil |
#4 · Zasláno: 26. 9. 2006, 12:02:27
Ide o bežnú brigádnickú prácu, takže 60-100Sk/hod, pokiať nič nemusíš vymýšľať (popisy výrobkov, a pod.)
|
||
| Meldo Profil |
#5 · Zasláno: 26. 9. 2006, 12:13:50
tiso
Máš pravdu. Ale keď si to zobereš z druhej strany, tak klient na každom pridanom výrobku zarobí ďaleko viac. A nielen raz. Samozrejme pri predpoklade, že mu shop ide. |
||
| nightfish Profil |
#6 · Zasláno: 26. 9. 2006, 12:19:44
Ale keď si to zobereš z druhej strany, tak klient na každom pridanom výrobku zarobí ďaleko viac. A nielen raz. Samozrejme pri predpoklade, že mu shop ide.
To s tebou asi bude někdo řešit jen při dlouhodobé spolupráci při provozu e-shopu, ne při jednorázovém naplnění daty. |
||
| tiso Profil |
#7 · Zasláno: 26. 9. 2006, 12:33:39 · Upravil/a: tiso
Meldo
Zvláštne uvažuješ - to chceš percentá z predaja, či čo? Myslíš že Ti na to niekto skočí? Doplním: Mal by si si naštudovať pár ekonomickýchh termínov - napríklad fixné náklady, čo je cieľom firmy a podobne. Mám dojem že nevieš ako podnikanie funguje... |
||
| YoSarin Profil |
#8 · Zasláno: 26. 9. 2006, 12:36:16 · Upravil/a: YoSarin
Meldo
Dělal jsem něco podobnýho (cca 3/4 roku - přidávání nových článků do RS, jejich úprava z *.doc na rozumné html) za 90 kaček (Kč) na hodinu (dneska mi to přijde málo... :-(), ale sem-tam jsem musel ještě vymyslet nějaký banner, při přidávání výrobků do katalogu upravovat fotky apod... |
||
| Meldo Profil |
#9 · Zasláno: 26. 9. 2006, 12:37:35
tiso
:-) aj percenta by som bral. Ale to mi nikto neda. Ide o to, že vytvorím niekomu shop a on tam chce rýchlo pridať výrobky aby stihol sezónu. Tak ma oslovil že keď už som to robil tak by som mu to tam mohol aj nahádzať. |
||
| tiso Profil |
#10 · Zasláno: 26. 9. 2006, 12:45:32
Meldo
V tom prípade - ak máš inú, lepšie platenú robotu, tak mu navrhni vyššiu cenu - lebo sa Ti to neoplatí robiť, ak sa mu nepáči nech si nájde niekoho iného. Pokiaľ nemáš, tak nemáš čo riešiť. |
||
| Meldo Profil |
#11 · Zasláno: 26. 9. 2006, 12:52:55
Ok. Diky všetkym. Stanovil som si normalnu cenu co berem za hodinu prace a rozpocital, kolko asi bude trvat pridanie jedneho vyrobku. Vyšlo mi cca 20sk/vyrobok.
|
||
| mila Profil |
#12 · Zasláno: 26. 9. 2006, 15:59:08
Na tohle je dobré mít něco jako mladšího sourozence. Řeknu si o něco více, než je běžných za obyčejnou brigádu a spokojenost na všech stranách..
|
||
| Meldo Profil |
#13 · Zasláno: 26. 9. 2006, 23:09:47
mila
Ja mam mladsieho surodenca. Ale ma bohuzial len 8 rokov. |
||
| quinux Profil |
#14 · Zasláno: 26. 9. 2006, 23:18:00
Meldo
Máš pravdu. Ale keď si to zobereš z druhej strany, tak klient na každom pridanom výrobku zarobí ďaleko viac Každý podnikatel na práci svých zaměstnanců vydělá daleko víc. Kdyby nevydělal tak by tu asi ani dlouho nebyl. Vkldádání zboží do shopu přes administraci je lehká (samozřejmně tady záleží jak je propracovaný shop) a přidávat nové zboží dokáže i cvičená opice. Pokud ti nabízí 100 Kč/hod. tak to je myslím víc než slušná nabídka a pokud se tedy po brigádě sháníš tak to IMHO ber. ;o) |
||
|
Časová prodleva: 20 let
|
|||
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0