Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Morasino Profil * |
#1 · Zasláno: 3. 11. 2006, 18:45:47
Chci si na webzdarma vytvořit schránku ,ale nejde mi to objebí se mi tam toto:
Nepovolený přístup! Přístup nebyl povolen. Zřejmě kvůli chybějícímu soubor index.html, index.htm, index.php v _kořenovém_ adresáři atp. Pozor: system je citlivý na velikost písmen !! (tzn., že Index.htm není totéž, co index.htm) Stejně tak nefunguje, pokud je index.html umístěn v nějakém podadresáři. PS:Stránku už mám nahranou na webu. Děkuju za rady. |
||
venca163 Profil |
#2 · Zasláno: 3. 11. 2006, 18:49:04
Morasino
mě příjde, že ten text, co ti to vypíše, je celkem výstižný, což? jmenuje se tvoje hlavní stránka index.html? index.php?? index.htm? a jestli jo, máš ji nahranou v kořenovém adresáři? zkontroluj to |
||
Morasino Profil * |
#3 · Zasláno: 3. 11. 2006, 18:52:30
Mám.Stránka mi funguje normálně.Ta schránka mi předtím šla ,ale před týdnem mi přestala.Tak nevim.
|
||
Morasino Profil * |
#4 · Zasláno: 3. 11. 2006, 19:09:33
Už vím proč mi to nešlo na WZ jsem našel toto:
Protože ta stránka je stará 2 dny. ________________________________________ WZ.4. Aktivoval jsem e-mail a stále ho nemám. trvalý odkaz Chybějící Index v kořenovém adresáři webu nijak nesouvisí s Indexem chybějícím u e-mailové schránky. Jenom se prostě zobrazuje stejné chybové hlášení (403). Vytvoření e-mailové schránky trvá až 14 dní, během této doby i po ní může pomoci zaslání zprávy do dané schránky. |
||
Časová prodleva: 19 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0