| Autor | Zpráva | ||
|---|---|---|---|
| martino Profil * |
#1 · Zasláno: 7. 11. 2006, 11:56:22
Dobrý den,
mám problém ze starou doménou, má dobrý pagerank ( hodně backlinks) bývalá firmní stránka wwww.stránka1.cz , ale už ji nevyužívám, chtěl bych ji využít na přesměrování na můj firemní web.www.stránka2.cz (ale nechci platit na té staré za hosting a doménu).. Dá se toto nějak obejít a nestratit tak hodně backlinks??? vím že hosting převedu na neplacený, ale doménu furt platit budu...:-( |
||
| nightfish Profil |
#2 · Zasláno: 7. 11. 2006, 11:58:29
když doménu nezaplatíš, tato zanikne, bude vyřazena z DNS a tudíž všechny odkazy povedou "nikam"
musíš zhodnotit, zda-li je pro tebe levnější sehnat stejné množství backlinků a nebo doménu prodloužit (u CZ domény cena do 800 Kč, za to moc kvalitních backlinků nebude) |
||
| martino Profil * |
#3 · Zasláno: 7. 11. 2006, 18:04:47
to chápu, ale domáme .cz nestojí 800! ale 650! Možná by se hodil někdo kdo umí solidně vylepšit PR stránek, pokud někdo takový je kontaktujte mě. mail: janostikl@seznam.cz nebo icq: 238-415-713 díky
|
||
| nightfish Profil |
#4 · Zasláno: 7. 11. 2006, 18:29:46
shodou okolnosti minulý týden jsem prodlužoval .cz doménu - stálo mě to 654 Kč...
Možná by se hodil někdo kdo umí solidně vylepšit PR stránek, pokud někdo takový je kontaktujte mě jaké téma mají ty stránky? k čemu potřebuješ vyšší PR? kolik jsi ochoten nabídnout? |
||
|
Časová prodleva: 20 let
|
|||
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0