Autor Zpráva
Anonymní
Profil *
Dobrý večer, mám dotaz. Lze podle ip adresy odesílatele zjistit odkud přišel např. E-Mail ??? Tak abych mohl vědět z jakého státu, města atd.... ?? Dík
HajekJirka
Dobrý večer,
myslím, že na www.ripe.net, ale nejsem si jistý.
Jiří Hájek
DoubleThink
Profil *
Ze kterého státu určitě, město už je horší.
Z RIPE Whois vyčteš jenom název, adresu sídla providera a kontaktní osobu.
Bubák
Ze kterého státu určitě
Uživatelé mobilní Opery "jsou" z Norského Osla. Zpočátku byli ti, kdo měli internet od Karnevalu, "nastěhováni" do Nizozemského Amsterdamu. Takových případů bude mnohem více.
wendelin
Profil *
Zjišťování polohy IP jsem udělal i na svých stránkách a nejen to.
Kdyby někdo chtěl tak to najde tady: http://mojeip.vydaje.cz/
Hurchy
Profil *
Dobrý den, chtěl bych se zeptat na vyhledání IP adresy. Mam jednu IP adresu, u které bych chtěl zjistit odkud je (kdo ji používá - vím že je napevno přidělena). Jenže mi nejde ani pingnout a nefunguje ani tracert. Stejný problém nastává i na těch odkazech. IP adresa se ztratí na pražském serveru adsl.nextra v Praze .... přitom jsem přesvědčen (na základě emailů, z kterých jsem dané IP získal), že IP používá člověk ze Šumperka nebo okolí. Zkoušel jsem i různé prográmky z netu .... vždycky stejný výsledek. Budu vděčný za jakoukoliv radu.
Jan Rippl
Nápad bych možná měl. Pokud jde o VOIP, tak to lze zjistit jedině u poskytovatele. Postup je následující. Zadat tuto adresu např. v prohlížeči, s pozměněným koncem (zachovat kořen IP). Měla by vyskočit chybová stránka poskytovatele. Pak google.com dle nazvu...
Bublinka
Profil *
Dobrej,mela bych dotaz... Dá se zjistit,jaké všechny přezdívky na libimseti a xchatu jsou registrované na mojí IP adrese??Je to pro me moc důležité,prosím pomozte....
Manq
Bublinka
zkus napsat administrátorům těch serverů
BTW
Profil *
Jak zjistit IP adresu jednoho profilu na libimseti? Dá se to nějak, když administrátoři tyto informace nikomu neposkytují? Mám totiž jeden problém, že mě někdo podezřívá ze založení profilu, prý má mojí IP, že jsem tento profil udělala. Navíc tvrdí, že moje IP zjistil tím, že jsem mu někdy něco poslala přes ICQ. jde IP zjistit třeba přes vzkazy na netu? Děkuju za odpovědi.
djlj
BTW
jde IP zjistit třeba přes vzkazy na netu?
Pokud tam není uvedená, tak ne. Můžeš ji ale zjisti třeba přes ICQ.
Railbot
Jak zjistit IP adresu jednoho profilu na libimseti?
To zjistíš IP adresu serveru, kde jsou ty data. Ne IP adresu toho, kdo to vytvořil. Jinými slovy to nezjištíš. Ty adresy někde určitě jsou kvůli kontrole duplicitních profilů, ale samozřejmě ti nikdo žádnou IP dávat nebude.
BTW
Profil *
to Djlj: A můžu se ještě zeptat, jak jí můžu dostat přes to ICQ?
BTW
Profil *
to Railbot: Takže to znamená, že tu IP prostě dostat od nikud nemůže, jo? Aby věděl, kdo ten profil založil.
BTW
Profil *
A ještě jedna otázka: Kdyby ten člověk měl mojí IP, bez toho, aby měl IP toho profilu, tak je to jako slovo proti slovu? Nebo by to nasvědčovalo tomu, že profil jsem udělala já? Omlouvám se, za takovýhle otázky, já tomuhle vůbec nerozumím a docela by mě to zajímalo.
luchos
Profil *
zajímalo esli se dá zjisti heslo..na libimseti...je to nutné..potrř.vědět..pište třeba ma tom.florbal@seznam.cz
djlj
luchos
Je vidět, že se už lidé naučili používat vyhledávače, avšak teď jim na druhou stranu chybí nějaký ten intelekt k odfiltrování nerelevantních stránek. Zeptej se na libimseti.
pat
Profil *
ahoj dalo by se podle ip adresy najít ztracený počítač?
Bubák
Ne. Kdybych teď našel tvůj počítaš a připojil ho, bude mít "mou" IP adresu. Velmi zjednodušeně řečeno, IP adresa je adresa místa připojení.
pat
Profil *
a šlo by to nějak jinak vyhledat?
Laman
pat
myslím, že sotva
pat
Profil *
na internetu jsem se dočetl že by to mělo nějak jít, ale jak vidím tak asi ne no.
pat
Profil *
a co třeba podle sítové karty to by šlo?
Kopsiiik
Profil *
Podle adesy síťovky by to šlo (nazývá se MAC adresa), ale to by si ji musel znát.
Pepus
Profil *
Lze podle emailu zjistit, kam spadá jeho IP adresa kterou poživá, jinak řečeno, pokud je někdo někde v diskusích a přispívá tám, jak zjistím ip adresu, pod kterou se tam přihlásil?
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0