Autor Zpráva
Tarbik
Profil
Hoja..Mám problémy s http://wsad.euweb.cz/hominides/ ..
Jedině v IE to vypadá jak má, v opeře a ve FireFoxu už ne .. čím to ? .. Proč když dam padding-left a right tak se to v Opeře a FF zhroutí ? .. A ještě proč se v FF to neoramuje uplně dokola, asi uprostřed se to zakončí .. ? + ve FF jak je "menu" tak to je taky jinak než v jinych prohlížečích...jakto ? a co stím ? :( Díky za help ..
Ošklivý sup
Profil *
protože IE do sirky bloku pricita i padding, kdyzto FF a O ne. U FF je cela sirka = srice bloku + padding + border.
vice tady: http://ie-brouci.dero.name/box-model.html
Tarbik
Profil
Díky moc...a ještě prosímtě nevíš jak vyřešit když to otevřeš ve FF, tak to menu je nějak jinak vycentrované než jinde :-\ tak co stím ... a pak ještě to vtom FF není oramované uplně okolo,ale nechápu proč.
Ošklivý sup
Profil *
nadpis: mas rozdilne marginy u Nadpisu. Dej si tam margin: 0; pripadne padding:0; a pak si stim pohraj at je to vsude stejne.
Border: narcyhlo bych rekl ze mas ty dva sloupce floatovane a border bude kolem toho vseho? Pak proste nedefinuj u tech sloupecku vysku, ale nech je at se prizpusobi samotnemu obsahu a pak nakonec dej nejakou paticku, ktere nastavis clear: both; tim se ten venjsi ram natahne kolem floatovanych prvku, jinak je ignoruje. A nebo tam dej prazdenj prvek <div>&nbsp;</div> se stylem clear:both; font-size:1px; height:1px; line-height:1px;
Tarbik
Profil
Tak teď jsem ztoho zmateny..."nadpis: mas rozdilne marginy u Nadpisu. Dej si tam margin: 0; pripadne padding:0;" sem nepochopil kde ...no a když jsem tam dal to co jsi říkal jako ten druhý způsob naten broder, tak mi to nic neudělalo,ale nevím jestli jsem to použil správně...
Ošklivý sup
Profil *
nadpis (h1....) ma v css stylech definovany margin a padding. Zmen je ve stylech na 0; Vysledek je ten ze by v IE i FF mel by zarovnany stejne.
Tarbik
Profil
Super, díky...Ještě jestli bys byl tak hodný a podíval se naten broder :) díky moc ...
Ošklivý sup
Profil *
noz rus tem sloupcum nastavenou vysku, nebo proc tam mas height?
Tarbik
Profil
NO tak když odstraním height tak se to celé potentuje :-\
Tarbik
Profil
Asi upravit pomoci background-repeat že ? jak se tak teď dívám...odpoledne si stím zkusím pohrát..
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.