Autor Zpráva
noname
Profil *
Mohl by ste mi nekdo pls rict jaky mam chyby v kodu? Vim ze jich je tam hodne :-) (asi moje 1. stranky) a taky by me zajimalo proc mam knihu hostu v IE uplne v pohode - tak ma byt a ve firefoxu ji to uplne zdeformuje :-)))...... Link zde
Marty
Profil
1)Používáš zastaralé atributy(font, center)
2)Některé věci se dají udělat lépe(místo 10 <br>, stačí margin nebo padding)
3)Mícháš css do html kódu
4)Tabulky...

To je asi tak všechno co mám ke kódu, v některých případech ale budeš muset pro vyladění pro všechny prohlížeče sáhnout po hacích.

P.S. Nepatří to spíš do kritiky stránky?
noname
Profil *
no, ze by to byly zastarale atributy o tom sem v zivote neslysel :-), ze se veci daji udelat lepe to mas naprostou pravdu, s tim css nevim jak bych to udelal jinak a tabulky me prijdou dobry...ne snad? :-)
Jinak si myslim ze to do kritiky nepatri...je to spis o tom jestli byste nemohli poradit s kodem, protoze vim ze tam budou chyby....
noname
Profil *
jinak diky a nak to snad predelam
thingwath
Profil
Třeba hned na úvodní stránce těch několik br tagů. Na to úplně stačí CSS vlastnost margin nebo absolutní pozicování. Podobné se dá říci o řešení menu.

Tag font je skutečně záležitostí středověku, dnes se na to používá CSS.
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.