Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Peta Profil * |
#1 · Zasláno: 22. 1. 2007, 15:34:15
Dobrý den,
Potřeboval bych poradit s placenou doménou. Před časem jsem spustil svůj web na webu zdarma, ale aktuálně vidím, že mi nezbíhá mnoho,abych dosáhl maximálního limitu velikosti a proto by bylo nejlepší zakoupit placenou doménu. Bohužel s tím nemám zkušenost a vůbec nevím co a jak udělat, případně kolik to stojí, mohl by jste mi prosím Vás někdo poradit? Rád bych doménu ,, .cz“ … od známého jsme zaslechl,že platí 700 ročně a kapacita jeho stránek je 1GB, je to pravda ? To se platí každý rok 700 korun ? Myslím, jestli se ta cena třeba nemění …děkuji. |
||
nightfish Profil |
#2 · Zasláno: 22. 1. 2007, 15:41:59
Peta
je potřeba zakoupit doménu a webhosting doména .cz třeba u forpsi stojí 530,- Kč +- tuto cenu je potřeba zaplatit vždy na rok dopředu trend cen domény .cz je klesající dále je potřeba hosting tady záleží na parametrech, které požaduješ (tzn. podpora PHP, ASP.NET, velikost prostoru, databáze, apod.) ceny jsou od 0 Kč do tisíců korun ročně |
||
Mistr Profil |
#3 · Zasláno: 22. 1. 2007, 15:45:01
Peta
Předně je třeba rozdělit Tvůj problém na dvě věci, které jsi spojil: (1) doména, o níž ty píšeš, je vlastně ta adresa (například seznam.cz, jakpsatweb.cz, google.com či peta.name apod.). (2) hosting. To je to, o co Ti asi půjde spíš. Jedná se o prostor, kam je možné webové stránky nahrávat. Tebe, jak jsem již naznačil, zřejmě zajímá spíš ten hosting (neboli webhosting). Ovšem zkus se při tom již poohlédnout po nějaké doméně. Jsitě by Tvému projektu slušela. |
||
Mistr Profil |
#4 · Zasláno: 22. 1. 2007, 15:45:42
nightfish
Kurňa, byl jsi rychlejší. :-) |
||
Peta Profil * |
#5 · Zasláno: 23. 1. 2007, 15:45:02
Děkuji Vám mockrát za radu.
|
||
Časová prodleva: 18 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0