Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
D15 Profil * |
#1 · Zasláno: 2. 2. 2007, 10:02:20
Vytvořil jsem nějakou aplikaci pro český trh, kterou jsem pojmenoval např. Alpha, zatím ji poskytuji jako živnostník. Už je v chodu, doména cz je zaregistrovaná a aplikace je funkční.
Nyní jsem však zjistil, že v Polsku je ZŘEJMĚ společnost s registrovanou ochrannou známkou Alpha. Proč zřejmě? Protože na webu má u loga něco malinkatého nerozpoznatelného, co vypadá jako (R). V této databázi jsem však slovní značku Alpha nenašel. Naopak jsem tam našel pro značku Alpha registrovanou ochrannou OBRAZOVOU známku z Portugalska. Můžu já v česku tuto značku pro svůj produkt používat? Vztahují se polské ochranné známky i na český trh, když ona značka Alpha není v registru českých ochranných známek? Kde skutečně zjistím, zda ona ochranná známka v Polsku zaregistrována je nebo není? Oblasti našeho podnikání jsou naprosto odlišné. Díky za názory a rady |
||
Časová prodleva: 4 dny
|
|||
D15 Profil * |
#2 · Zasláno: 6. 2. 2007, 12:08:05
Nikdo?:-(
|
||
quinux Profil |
#3 · Zasláno: 6. 2. 2007, 12:36:36
D15
Mám pocit, že lze ochrannou známku registrovat pouze pro určitou zemi (národní) nebo pro celý svět. Obrátil bych se tedy na s dotazem úřad průmyslového vlastnictví a případně si i ochrannou známku pro ČR registroval (pokud ve svém produktu vidíš budoucnost). |
||
D15 Profil * |
#4 · Zasláno: 6. 2. 2007, 13:08:16
Díky za tip, zeptám se.
|
||
Časová prodleva: 19 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0